1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy najnowszego Arcada da rade przerobic?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sallahadin, Lipiec 12, 2008.

  1. sallahadin

    sallahadin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie sie dowiedzialem że wersje Aracade z przerobionym chlodzeniem sa nie do przerbienia. Czy to prawda? Bo chce sobie pograc na falconie z o wiele mniejsza uwaga na Roda ale nie mam kasy na wersje premium. Jaka wersje powinienem kupic zeby zmniejszyc problem roda ale nie wydac za duzo kasy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Czy najnowszego Arcada da rade przerobic?

    To nie zależy od konsoli tylko od napędu, teraz weszły nowe napędy (lite-on) występują w każdej wersji konsoli (premium i arcade) i są nie do przerobienia. Więc pozostaje ci kupić starszą konsolę.

    I nie pisz dwóch tych samych tematów... przeczytaj regulamin, później bierz się za pisanie postów.
     
  4. sallahadin

    sallahadin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czy najnowszego Arcada da rade przerobic?

    Nie wiem czy nie zauwazyles, ale dwa tematy zostaly zalozone o tej samej godzinie, wiec jest to wina forum.
    W takim razie pytanie czy kazdy Falcon ma naped lite-on?
     
  5. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Czy najnowszego Arcada da rade przerobic?

    Każda nowa konsola z datą produkcji 04.2008 ma LiteON a reszta stare BenQ.
     
  6. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czy najnowszego Arcada da rade przerobic?

    A Falcony weszly pod koniec 2007 roku. Wiec na upartego mozesz przeplacic i kupic Falcona z BenQ (przerabialny), ale z racji tego, ze wyszly xboxy nieprzerabialne, ceny przerabialnych skoczyly w gore i nic na to nie poradzisz. Przespales. :) Albo szukaj okazji i kup uzywanego falcona, chociaz tez nie bedzie tanio.
     
  7. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Czy najnowszego Arcada da rade przerobic?

    albo ty kliknołeś 2 razy guzik wyślij i stworzyły sie 2 takie same tematy... może też przeglądarka ci sie zacieła i dałeś guzik odświez... wina forum to to niejest bo jeszcze sie niespotkałem z sytuacją na tym forum aby ktoś 2 razy stworzył ten sam temat...
     
  8. sallahadin

    sallahadin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czy najnowszego Arcada da rade przerobic?

    A czy mnozecie mi pomoc znalezc Arcada z Falconem, ale z napedem jeszcze przerabialnym, bo widzialem ze ostatnio na allegro chodzily po 815 ale teraz juz kompletnie nie ma. Zalezy mi bardzo chociaz na jednej sztuce
     
  9. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Czy najnowszego Arcada da rade przerobic?

    są ale troche droższe... tutaj masz odrazu z flashem: http://www.allegro.pl/item399911550_xbox_360_arcade_hdmi_falcon_65nm_iextreme_1_41_gra.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum