1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KamileQ, Wrzesień 10, 2008.

  1. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    tak jak w temacie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    Benq najdłużej żyje ponoć i jest najcichszy, czyta bardzo dobrze wszystko, za wyjątkiem GTA4

    Na samsungu nie dogrywa ponoć tekstur w GTA, i ogólnie samsung to chyba najlepszy do kopi napęd. ale nie żyje tak długo jak Benq

    LG- nie polecany napęd :)
     
  4. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    Jeżeli chodzi o kopie to only Samsung, najlepiej się spisuje, BenQ ma problemy właśnie z GTA IV i na nim się troszkę dłużej gry wczytują.
     
  5. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    tak mam benq i w gta grac sie nie da. choc nie powiem zeby głośno chodził.
     
  6. zielak20051

    zielak20051 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    A ja mam benq i GTA chodzi idealnie :) (zawsze znajdzie się jakiś wyjątek od reguły)
     
  7. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    Nie tylko ty jesteś wyjątkiem.
    Ja też mam BENQ i GTA IV też chodzi idealnie.
     
  8. dzikiskunks

    dzikiskunks Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    Ja mam Benq i wszystko pięknie mi chodzi, GTA grałem z godzinę i wszystko też było oki.
     
  9. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    polecam samsunga konsole mam od dwóch lat i jest wszystko ok a to że większość ludzi ma benq to nie znaczy że jest najlepszy
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    wiecie co? a jakie zdanie macie o napędzie hitachi - lg co? bo narazie to mnie interesuje
     
  11. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Odp: Który naped lepszy do kopii? Samsung czy BenQ?

    mam tutaj LG jak btk nie polecany. a co do benq to na jakich lytach macie zapisane GTA4 ???
     
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    santi - jaśniej troszkę
     
  13. andrzej_krk

    andrzej_krk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    Ja mam lg 79 i nie mam z nim zadnych problemow, gta chodzi bez problemow.
     
  14. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    Ja posiadam LG a konsole mam od roku jest to wersja bez hdmi i bez poprawionego chłodzenia kopie śmigają bez najmniejszego problemu.
     
  15. Korsak

    Korsak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    Ja mam to samo co mój poprzednik wszystko śmiga bez większych problemów tylko w GTA4 czasem mi jakiejś teksturki nie zdąży doczytać, ale to już detale.
     
  16. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    Mam ten LG-Hitachi i dopiero po kupnie pionka gry nagrywane działały
     
  17. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    Dzięki za pomoc wezmę hitachi bo jest najtańszy wychodzi u niego 180zł nowy hitachi w tym darmowa przeróbka + koszt przesyłki czyli 200zł. Pozdro!
     
  18. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    ja jeszcze dodam że też mam hitachi i sprawuję się bardzo dobrze :D
     
  19. materna13

    materna13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    ja mam hitachi i mie sie tacka zacina , nie zaleznie od tego czy jest plyta czy jej nie ma . Inie wiem co z tym fantem zrobic. Bardzo mnie to wnerwia. Nawet wylaczenie konsoli i ponowne wlaczenie nie pomaga. A mam ja dopiero 2 tydzien.
     
  20. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    Powiedzcie mi co sądzicie o samsungu? dobry jest?
     
  21. cicinho

    cicinho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna woj.Zach-Pom.
    Odp: Czy napęd Hitachi-lg jest dobry do kopii zapasowych?

    KamileQ - gdzie przeróbka konsoli z wymianą napędu za 200 zł??? Jest to gdzieś na allegro, jak tak to daj linka proszę :D

    Może jakiś inny użytkownik wie ile kosztuje wymiana napędu i sflaszowanie go, proszę info.
     
Wczytywanie...

Poleć forum