1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy napewno kupilem JASPER'a?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wutang81, Sierpień 21, 2010.

  1. wutang81

    wutang81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gosc od ktorego kupilem xbox'a twierdzil ze to wlasnie jasper,ale po powrocie do domu stwierdzilem,ze kilka rzeczy mi nie pasuje.dodam,ze mieszkam w UK,wiec box tez jest z UK.
    pierwsze:ampery12v-14.2a;5v-1a
    data produkcji 2008-08-19
    max output 175w na zasilaczu.ma wyjscie hdmi.
    aha to ARCADE 60Gb.przerobionA.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wutang81

    wutang81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wtyczka,tez nie wyglada jak jasper,bardziej jak falcon.
     
  4. wer

    wer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety kolega kupił Falcona... Jasper ma 12,1A i zasilacz 150W.
    Dysk albo został dokupiony później albo posiadasz wersję Premium
     
  5. wutang81

    wutang81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie zasilacz jest 175w.tylko te ampery.
    za konsole dalem jakies 220zl.wiec chyba nie ma tragedi.
     
  6. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Po za tym data produkcji. Jasper od października 2008.
     
  7. wutang81

    wutang81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra,bo jestem konkretna lama.co teraz zrobic,zeby za kilka dni konsola nie musiala wyladowac w smieciach.co robic,czego unikac?jakies rady?a myslicie,ze 220zzl to nie za duzo?
     
  8. wer

    wer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Falcony sprzedają się nawet za ponad 500zł z dyskami 60GB, optymalna cena to 400-450zł, więc nie martw się nie przepłaciłeś, 220zł to tanio nawet za dobrego xenona z dyskiem :D. Przedewszystkim daj konsoli oddychać, nie zasłaniaj otworów wentylacyjnych, najlepiej połóż ją na jakiejś zimnej powierzchni typu płytki...nie graj w bardzo gorące dni, jeśli możesz to intstaluj gry na dysku, a powinno być dobrze
     
  9. wutang81

    wutang81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ostatnio widzialem wentylator ktory mozna podlaczyc od tylu.czy takie xtra chlodzeenie cos daje czy to tylko pic na wode?a powiedzcie mi jak odpalac gry z dysku?wystarczy je tylko tam zrzucic?
    a teraz z innej beeczki:jakie filmy mozna ogladac z xbox'a z dysku?
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    To tylko pic na wodę i stracone pieniądze. Aby odpalać grę z dysku musisz ją zainstalować. Więc gdy masz grę w napędzie to naciśnij Y zamiast A i będziesz miał opcję instaluj. A później normalnie odpalasz i grasz z dysku. Z dysku można oglądać filmy w formacie WMV lub Divx'y ale jak masz kodeki z live'a.
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Najwazniejsze nie kombinuj i nie dbaj o ta konsole jak o jajko, poziomo czy pionowo - niema znaczenia, po prostu stosuj sie do tego co jest napisane w instrukcji.
     
  12. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    175W to niestety/stety falcon .
     
  13. wutang81

    wutang81 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trza jeszcze miec instrukcje :p jak narazie to moj 2.5 letni syn gra wiecej niz ja.
    a jak sciagnac kodeki do divx'a gdy ma sie bana live?
     
Wczytywanie...

Poleć forum