1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy nowy dash wykrywa podmieniony naped

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kazik1992, Czerwiec 28, 2011.

  1. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jak w pytaniu powyzej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie wiadomo czy ms ma info na ten temat, ale to co wiadomo - nowy dash wgrywa orginalny fw jeśli był zmieniany w napędzie
     
  4. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli ze jak bede mial podmieniony naped to wgranie lt 1.9 nie bedzie mozliwe
     
  5. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    jak masz oryginalny napęd w konsoli i ją zaktualizujesz to stracisz przeróbke, ale to nie problem bo mając klucz wgrasz sobie LT+ 1.9 bez problemu, gorzej jest jak ma się napęd podmieniony bo (PODOBNO NIE SPRAWDZAŁEM) po aktualizacji konsola sobie wgrywa nowe FW napędu do już zautoryzowanego napędu który powinien być a jak się ma podmnieniony to konsola tak jakby "głupieje" i wyskakuje na ekranie ERROR Durning Update

    Wiec odpowiedz na twoje pytanie to TAK NOWY DASHBOARD WYKRYWA PODMIANĘ NAPĘDU
     
Wczytywanie...

Poleć forum