1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy nowy laser trzeba kalibrować ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kosa931993, Wrzesień 17, 2011.

  1. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam otóż laser w moim napędzie padł i mam pytanie chcę kupić nowy laser Laser HOP 141X do konsol Xbox 360 Liteon , Nowy (1809727535) - Aukcje internetowe Allegro
    pytanie brzmi jak go już zainstaluję w moim napędzie Liteon 9504 teraz juz 0225 to czy bedzie go trzeba kalibrować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Powinien być wykalibrowany ale czy one naprawdę są nowe.
     
  4. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak widać na aukcji są nowe i biorą .
     
  5. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bierz i wymieniaj :)
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nowy laser jest fabrycznie kalibrowany, recznie nikt by go dokladnie nie ustawil, jedynie maja założone zworki antystatyczne wiec trzeba je rozlutować
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko to nie do slim jak co ja mam

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do slim też pasuje ale trzeba mieć Liteona 9504 .
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co pasuje jak masz inna taśmę. Jak naped z 0225, 9504,jak i kazdy inny litek slim to to samo tylko fw inne hehe. Ja mam za 100. Z wymiana lub wysylka

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum