1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy odpali

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LoRD_Vader, Marzec 31, 2010.

  1. LoRD_Vader

    LoRD_Vader Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kielce
    mam IXtreme 1.6 pożyczyłem od kolegi grę Dante's Inferno spaczowaną na wave 2 jak spaczuję ją na wave 3 to będzie hulać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    tak
     
  4. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    nie musisz paczować do waw3... bo 1.6 odczytuje waw1,2,3 ...
     
  5. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Właśnie nie musisz nic patchowac bo odpali ci i tak lepiej ta gre pozyczona sobie zostaw, a nagraj sobie activate iso o ci najnowsze gierki bez patchowania beda hulac. (chyba ze juz masz activate iso)
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak ma 1.6 to gry patchownej na wave 2 nie odpali bez activate.
     
  7. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak? Ja myslalem ze 1.6 odpala gierki z wave 1 2 3 a 4 i 4+ z activate
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Bo tak jest.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale nie patchowane na wave 2 :p te tylko z activate.
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ehhh ludzie - iX 1.6 odpala FABRYCZNIE gry z wave1-3

    Jednak gier patchowanych na wave2 już nie!
     
  11. jondero12

    jondero12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    radom
    odczyta wszysdko nie męcz sie:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum