1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy opłaca sie kupic ihas ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kacper644, Październik 8, 2012.

  1. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy oplaca sie kupic ihas czy bedzie tak ze niedlugo wyjdzie cos nowego i ihas nie bedzie mi potrzebny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  4. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    opłaca się. co nowego ma wychodzić skoro wszystko działa? jak nie masz możliwości zrobić rgh to bierz iHasa.
     
  5. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Ja kupiłem i nie żałuje :p Narazie same pozytywne cechy iHas ;)
     
  6. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    Śmieszny wątek moim zdaniem, gdyby nie opłacałoby się go mieć nie mielibyśmy go w swoich domach - przypuszczam, że z 80% użytkowników tego boardu posiada te nagrywarki, dlatego wydaje mi się, że pytanie czy się opłaca jest bezcelowe - co zabawne ciężko ostatnio dostać taniej "zwykłą nagrywarkę" od IHASa 124B, w Saturnie najtańszy Samsung stał 89 zł podczas gdy za IHASa zapłaciłem 79 zł. Gdyby kosztował on 200 zł szło by wtedy zadumać nad sensem kupna, ale, że kosztuje na allegro 60 zł i wypala bez problemu każdą grę uważam, że pytanie było głupie :p
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    koledzy inaczej

    jesli grasz na live to kup ihas, jeśli nie to rób rgh albo graj z płyt, tyle...
     
  8. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nie chce grac na live. tylko pytanie czy jesli teraz nagram np fife13 zwykla nagrywarka to bedzie dzialac jesli chce grac z plyty i nie mam rgh ?
     
  9. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raczej będzie. Nie chcesz grać na live to rób RGH i miej z głowy nagrywanie płyt, region, na jakie lt, itp. RGH rządzi
     
  10. kacper644

    kacper644 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko ze mam dasha D:2.0.15574.0 i nie mam mozliwoscie zrobienie rgh. czy jedynym wyjsciem jest ihas ? bo jak nagrywam zwykla nagrywarka do konca medium to gry mi nie dzialaja
     
  11. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: czy opłaca sie kupic ihas ?

    Ja nagrywam clonecd i daje overburning i śmiga wszystko. :) a nie mam ihas. Oczywiście wcześniej puszczam przez abgx

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ihas juz jest coraz bardziej wymagany do same odpalenia i grania bezproblem w forze4,dogme,dirt showdown i fife 13. Ihas jakies 70zl, proby na truncated wyjda duzo drozej czy to za dziala czy. Na dashu 15xx nie da sie rgh, tylko lt i ihas tu sie sprawdzi.
     
  13. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: czy opłaca sie kupic ihas ?

    Więc dlaczego jak nagram na zwykłej nagrywarce to wszystko śmiga?

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Pewnie dlatego, ze gier na ihas jest kilka szt i cie minely lub lt 2.0
     
  15. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: czy opłaca sie kupic ihas ?

    Normalnie nagrywam xdg3, daje overburning, płyta nagrywa się na koniec z błędem, ale normalnie odpalam i gram bez błędów. Xbox z lt3

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
  16. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    tu nie chodzi o gry XGD3 tylko z CIV
     
  17. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Forza 4 tez ? wiecej niz 30min da sie grac? Lub dogma dirt wiecej niz 10min. I ostatnie fifa 13 bez problemu karira chodzi ci?
     
  18. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: czy opłaca sie kupic ihas ?

    Fifa 13 dziś sprawdzę jak z roboty wrócę.

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
  19. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Jak ci nie szkoda plyt. Do tematu nikt nie dodal, ze do kilku nagrywarek oprocz litka da sie wgrac lt max, lista c4eva lub forum. I jak ktos taka ma to ihas za free.
     
  20. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: czy opłaca sie kupic ihas ?

    Do tej pory nagrywam na Maxellach i dziś rano Fifa się wypaliła i jak pisałem na ponad 15 nowościach zero problemów.

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
  21. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nie w nagraniu jest problem sie zawsze nagra. Ale jak ci dziala to sie ciesz w cuda nie wierze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum