1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy opłaca się kupić tego xbox360 arcade ??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez smykk, Styczeń 17, 2009.

  1. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam możliwość kupna xbox360 arcade. ma on 4 miesiące, 65nm, 1 pad, HDMI, karta 256mb, 2 orginalne gry fight night 3 a druga nie wiem :) stan wizualny bardzo dobry techniczny podobno też lecz nie grałem na nim ale podono wszystko ok, nieprzerobiony. cena:450zł. Mam pytanie czy opłaca sie kupić tą konsole ?? no co zwracać uwage przy kupnie ? czy jeśli coś było by z nią być nie tak to co by to mogło być ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. berciol1990

    berciol1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moim zdaniem opłaca się ;) Przy zakupie najbardziej bierze sie pod uwage czy konsola ma ulepszone chłodzenie i hdmi ta ma
     
  4. smykk

    smykk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a na co mam zwracać uwage kupująć go i sprawdzająć przy grze ?? ;)
     
  5. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli chodzi o Arcade to każdy ma płyte Falcon i ulepszone chłodzenie. Uważać trzeba jak się kupuje używanego premiuma, te pewne z 60GB dyskiem też są z poprawionym chłodzeniem i płytą Falcon.
     
  6. ariel23

    ariel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na nic, bo co chcesz sprawdzic??
    Gierka działa, nie tnie sie, naped czyta plyte to jest ok.
    Nie znaczy to ze ci sie nie zepsuje po paru dniach bo tego nie mozna przewidzieć
     
  7. sebool12

    sebool12 Guest

    Dlaczego ?? Przecież to te same konsole z innymi dodatkami ?? No chyba, że się mylę....
     
  8. szushi

    szushi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Xbox Premium z 60GB HDD ma polepszone chłodzenie i wejście HDMI a wersja z 20GB jest na starej płycie i jest większa możliwość wystąpienia RROD
     
  9. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Mam jescze kilka pytan.

    1.Widziałem reklame w TV xboxa 360 z grą Prince of Persia za 669zł (Warszawa) , a tak wogolem to gdzie widzieliście najtaniej xboxa w Warszawie
    2.Słyszałem że gry można wymieniać w jakichś punktach . Gdzie są takie miejsca i jak to się odbywa (wymieniając gry by się sporo zaoszczedziło) . Mieszkam na Targówku w Wawie i słyszałem, że podobno taki punkt wymiany jest w Carfourze na Wileńskim jest (tam by dla mnie najblizej bylo) ,jeśłi ktos tam był to ile taka wymiana kosztuje.
    3. Ile kosztuje taki kabel 1m lub 2m HDMI I SCART

    A razem w zestawie Xbox 360 arcade jaki jest kabel do telewizora.
    Bo w domu mam dwa telewizory jeden płaski LCD Ready HD 37 cali z wejściem HDMI (ale do niego mam rzadko kiedy dostep bo jest w salonie , u siebie w pokoju mam starszy telewzior kineskopowy 100hz 29 cali i on chyba nie ma HDMI tylko Scart (czy jakoś tak ,własnie nie wiem jakie ma wejście) chyba ,jak wróce do domu to sprawdze.
    Ale jaki jest kabel w zestawie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum