1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy opłaca się kupić tego xboxa??

Temat na forum 'Co kupić?' rozpoczęty przez jachuzdw, Listopad 11, 2014.

  1. jachuzdw

    jachuzdw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie znam sie zbytnio jeszcze na konsolach dlatego piszę tutaj.
    Czy opłaca się kupić tą konsolę??
    http://olx.pl/oferta/xbox-360-CID99-ID7Lltp.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Za malo danych podane w aukcji, fotki takie sobie.

    Poszukaj lepiej konsoli Slim, za ta cene juz kupisz dobry zestaw, slim 250gb +1,2 pady :)
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zależy jaka wersja płyty głównej, jeśli jest to jasper to można się zastanowić
     
    1 osoba to lubi.
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No tak w przypadku Jasperka to mozna sie zastanowic :)
     
  6. Pi0n3r

    Pi0n3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Zasilacz i wtyczka wyglądają jak od Jaspera. Może to on ;)
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Na tablicy-olx szukaj konsoli tylko jeśli masz możliwość podjechać do gościa osobiście i ją sobie sprawdzić. W przeciwnym razie polecam Allegro lub sprzedawców z naszego forum.

    Za tą cenę spokojnie znajdziesz slima z rgh.
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ale nie z dwoma padami i dyskiem
     
    1 osoba to lubi.
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ok. Także jeśli ma możliwość sprawdzenia jej osobiście i jeśli to Jasper i wszystko z nią będzie w porządku to niech bierze.
     
  10. jachuzdw

    jachuzdw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mam możliwość sprawdzić ją osobiście.
    I mam kilka pytań :
    1. Jak sprawdzić czy to jest ta wersja Jasper??
    2. Na co zwrócić uwagę przy sprawdzaniu??
     
  11. Pi0n3r

    Pi0n3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    1. [​IMG]

    2. Np. na to czy czyta płyty, czy nie ma uszkodzonego wiatraka? :D (Kuzyn ostatnio kupił jaspera i niby wszystko "yay!" a jak się okazało jeden wiatrak po prostu nie działał ;) ) czy pady się łączą z konsola i się nie wyłączają tak po prostu.
     
  12. jachuzdw

    jachuzdw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No rozumiem
    Jeszcze jedno jeżeli działa na niej GTA 5 to ma lt 3.0???
     
  13. Pi0n3r

    Pi0n3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2014
    Posty:
    52
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Możliwe, że ma ale jest napisane, że na dysku czyli rgh.

    P.S Żeby sprawwdzić czy ma LT 3.0 to jest CHYBA jedyna metoda nagrać grę na LT 3.0 i sprawdzić czy działa :D
     
  14. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    RGH = brak rozgrywki online, mozna pokombinowac ale grozi to zbanowaniem konsoli :)
     
  15. jachuzdw

    jachuzdw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie bede grał w multi.
    Sprzedający napisal mi ze konsola przerabiana była 1-1.5 roku temu wiec ciezko stwierdzic jakie lt;p
     
  16. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli nie będziesz grał multi to lt jest Ci zbędne.
     
  17. jachuzdw

    jachuzdw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha ja myslalem ze to lt jest potrzebne zeby nowe gry chodzily.
     
  18. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie :) LT jest potrzebne jak masz zamiar odpalac gry z nagrywanych plyt, a przy RGH wrzucasz gry na hdd i grasz :)
     
  19. jachuzdw

    jachuzdw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak dla mnie to nie idzie tego stwierdzić, bo zdjęcie słabej jakości, nie widać dokładnie wejścia zasilania i daty konsoli.
    Niech zrobi 2 zdjęcia jedno zdjęcie wejścia zasilania i naklejki nad nim, a drugie naklejki z datą konsoli tylko niech robi zdjęcie tej naklejki bez lampy błyskowej, bo znów nie będzie nic widać.


    EDIT: Jest to Falcon, przynajmniej tak można wywnioskować po naklejce nad wejściem zasilania "12V 14.2A" więc Jasper to nie jest, przy Jasperze by pisało "12V 12.1A"

    oraz sądząc po zaczepach konsoli to była już otwierana, w jakim celu to tego nie wiem, być może miała już RROD'a
     
  21. jachuzdw

    jachuzdw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli za ta cene z płyta główna Falcon nie opłaca sie??
    Rozumiem ze ona jest gorsza od Jaspera??
     
Wczytywanie...

Poleć forum