1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Opłaca się tego xboxa? kupić, bo dzis zamawiam :P

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pepsi1111, Listopad 16, 2010.

  1. Pepsi1111

    Pepsi1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, poszukiwałem przez długi dzien na allegro dobrego xboxa arcade, jasper trafiłem na to, czy się opłaca ;)? Zalezy mi zeby był nowy :p

    XBOX 360 ARCADE JASPER HDMI +2 gry ---36 GWARANCJA (1324622329) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Stalowka1938

    Stalowka1938 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Według mnie to nie. Wolał bym dołożyć parę zł i slima kupić z dobrymi grami a nie jakimiś batmanam nie to dla mnie nie jest konsola ;p
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. Pepsi1111

    Pepsi1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dorbra, ale ciekawe jaką grę by dali do tego elite, bo losowa to pewnie tetrisa .
     
  6. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
  7. Pepsi1111

    Pepsi1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co daje ta karta wifi ?
     
  8. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moim zdaniem mozesz bez zadnych kabli podlonczyc sie do neta swojim xboxem przez router
     
  9. Pepsi1111

    Pepsi1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Teraz nie kupisz na allegro, bo jest przerwa techniczna :D
     
  11. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Ja na twoim miejscu wybrał bym sprawdzonego Arcade Jasper, no i dołożyć kilka złoty i kupisz w sklepie gdzie masz pewność że konsola nie będzie zbanowana. Ja wole kupować sprawdzony model, czyli Arcade, bo wiem z własnej autopsji że konsola Slim jest wadliwa i się na tym przekonałem nie miło :D
     
  12. Muciek

    Muciek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja osobiście teraz nie kupiłbym Arcade, głównie ze względu na dysk twardy. Na początku chciałem kupić Arcade, bo chciałem mieć po prostu konsole. Szczęśliwym trafem udało się kupić Premium'ke niestety patrząc na teraz, a wtedy (półtora roku temu) to za niemałe pieniądze. Teraz również nie kupiłbym Arcade, a slim. Dołóż 200zł to tych prawie 700zł i masz nówkę Slima z Media Marktu czy Saturn'a (bynajmniej u mnie w mieście). Żałuję, że nie mam wersji z WiFi, bo mam taki słaby dostęp do konsoli od Routera, że kabel z 10m musiałbym ciągnąć - ale i tak wkrótce coś z tym zrobię. Oto moja opinia, na takich sprzętach nie warto oszczędzać, a przekonasz się wkrótce, że to na co nie zwracałeś uwagi, bardzo mile i przyjemnie cię zaskoczy. Pozdrawiam.
     
  13. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    No ja niestety mam złe wspomnienia z konsolami Slim, po kupnie pierwszej - grając około 3 dni, spaliła się (stała w doskonałym miejscu jak dla konsoli, na tym miejscu stała Arcade 2 lata), dostałem nową slim od znajomego bo sprzedawał tanio. Po włożeniu płytki, po prostu zmieliło mi ją :D Tak więc ja mam złe wspomnienia z konsolami Slim i wole sprawdzony towar.
     
  14. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Najwidoczniej nie masz szczęścia do konsol. Ja mam slima którego kupiłem w sierpniu za 950zł na allegro, nowego 250gb + 2 nowe gry Army of two:40th day i Red Dead Redemption. Wszystko działa cicho i lepiej niż mój poprzedni premium.
     
  15. szamannn

    szamannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Opowieści z Narni. A z szafy pewnie wyskoczył Ci lew. Gadający na dodatek
     
  16. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Każdy broni swojego. Ale jedno jest pewne. NIE bierz arcade. Graj z dysku, szybciej się wczytuje wszystko i płyta jest bezpieczna. Mam złe doświadczenia jak graliśmy bez instalacji na dysk a xbox stał, ktoś pociągnął za kabel i troszke nim zarzuciło ale nie upadł, efekt był taki, że napęd zniszczył płytę i można było ją wyrzucić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum