1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy oplaca sie wgrywac soft 16203?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swir53, Kwiecień 6, 2013.

  1. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich ! Posiadam xboxa z freebootem 14699 na ktorym poki co chodzily bez problemu wszystkie gry, natomiast gdy zainstalowalem gre pt INJUSTICE ktora miala w opisie ( 16203 ) konsola wyswietla napis o przeczyszczeniu plyty lub nagraniu ponownie . Moje pytanie brzmi bo czytalem na forum ze ktos sobie wgral ten soft 16203 i polowa z gier przestala dzialac wiec pomozcie mi czy warto instalowac ten soft czy poczekac na jakis inny czy moze jest jakis najnowszy uniwersalny na ktorym poki co chodzi wszystko?

    Dziekuje za pomoc i pozdrawiam licze na konkretne podpowiedzi fachowcow.





     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wgrywaj smiało wszystko będzie działac,ta osoba której nie chodziło pewnie miała lt
     
  4. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wgraj, chociaż musze powiedzieć że też mam 14699 i Dashlaunch 3.04 i do tej pory wsio chulało oprócz 3 gier kinectowych. (injustice nie testowałem)
     
  5. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokladnie poki co tez wszystko chodzilo idealnie troche mam stracha przed instalacja tego dasha dla jednej gry no ale do odwaznych swiat nalezy:)docelowo pewnie wszystkie nowe gry beda chodzily pod nowym dashem pozdrawiam
     
  6. bass00

    bass00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Ja własnie to zrobiłem dla tej gry i rzeczywiście gra działa ale teraz nie moge nic przesłać po ftp bo zrywa mi łącze nie wiem dlaczego
     
  7. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wszystkie stare gry ci chodza normalnie na nowym sofcie ?
     
  8. bass00

    bass00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Jarocin
    Tak ale nie wiem dlaczego nie moge nic do konsoli przezucić
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zawsze możesz wrócić do dowolnego dasha. Co do aktualizacji dasha zrób bez obaw tylko potrzebujesz nowego dashluncha 3.07 i do tego możesz nowe FSD zainstalować.


    Wysyłane z mojego HTC Desire C za pomocą Tapatalk 2
     
  10. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli do poprawnego dzialania 16203 musze zainstalowac nowego dashluncha i fsd ?czy moge zostac przy starym ? Zaznaczam ze nie podlaczam konsoli do internetu ani nic z tych rzeczy po prostu tylko zgrywam gry na dysk i gram .
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Zrób update i będzie OK.
    DashLaunch musisz zainstalować 3.07 bo on obsługuje 16203.
    FSD też najlepiej zaktualizować
     
  12. swir53

    swir53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmmm ok czyli musze tutoriale poczytac bo w miare tylko wiem jak update zrobic a jak dasha wgrac i fsd to nie wiem dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum