1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy opłaca się zmieniać Hitachi v79 na BenQ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djxbox_1990, Październik 10, 2011.

  1. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Mam pytanie czy wymiana napędu Hitachi v79 na BenQ jest opłacalna, chodzi mi głównie o to, że na mój napęd zawsze najpóźniej wychodzą flashe.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Niby tak, ale możesz mieć problemy z aktualizacją dasha w spoofowanym napędzie.
     
  4. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam najnowszego, a po drugie na czas aktualizacji mogę wrzucić stary napęd, a jak to jest z głośnością BenQ jest on głośniejszy od Hitachi v79?
     
  5. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Ale wyjdzie nowszy...
     
  6. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No ale jak pisałem wyżej mogę włożyć stary napęd na czas akualizacji.
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No to możesz kupić, nawet na allegro za 50zł mam wystawiony.
     
Wczytywanie...

Poleć forum