1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy opłaca się zrobić Jtag ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziop, Wrzesień 1, 2011.

  1. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    nadszedł wrzesień a wraz z nim nadejdą takie wielkie premiery jak GOW3 lub fifa 12. niestety microsoft udoskonala swoje zabezpieczenia i nowego drivera już nie tak łatwo uruchomić na przerobionych konsolach. :(
    Słyszałem też że dobrym sposobem jest Jtag. dlatego mam dla was serię pytań: :p
    - czy żeby założyć jtag to trzeba mieć jakąś konkretną przeróbkę ?
    - na czym polega zakładanie jtaga? Słyszałem że trzeba coś lutować (lutowałem czasami głośniki ale jtag to chyba wyższa szkoła jazdy :p)
    - czy jtag ma jakieś negatywne strony oprócz braku xbox live ?
    - czy jtag pozwoli mi korzystać z gier arcade i dodatków DLC ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Niedługo pojawi się nowe lt, więc we wszystkie tytuły będzie można normalnie grać. Na jtagu możesz odpalać dlc, arcade, gry z dysku, bez potrzeby nagrywania na płytę, system operacyjny(chyba jakaś wersja linuxa) ale za to brak xbl. Co do zakładania, to nie wiem jak dokładnie przebiega cały proces, ale w takiej sytuacji jak zwykle polecam oddać konsolę komuś, kto się tym zajmuje. Płacisz i masz pewność, że wszystko będzie ok.
     
  4. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co to jest nowe lt ? :) jestem w tym zielony ;)
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nowy ixtreme lt+ 2.0 pozwalający uruchamiać takie gry jak właśnie driver san francisko (format XGD3)
     
  6. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mhm :) a żeby to założyć trzeba będzie iść z konsolą do fachowca czy to tylko coś w stylu patcha? :confused:
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    to jest coś w stylu przeróbka xboxa ;D trzeba wyciągnąć klucz napędu i wgrać lt+
     
  8. ziop

    ziop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki wszystkim. :) jak będzie to nowe lt+ to poszukam pomocy w jakiś poradnikach. ;) no to tyle, ;D jeszcze raz wielkie dzięki !
     
  9. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Sam się w to nie baw bo rozwalisz konsole :)

    Na forum są użytkownicy, którzy się na tym znają :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum