1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy pendriva sformatowanego pod konsolę można podłączyć do innego egzemplarza X360 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez torcik360, Marzec 3, 2014.

  1. torcik360

    torcik360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy pendriva z savami z gier X360 sformatowanego pod konsolę można podłączyć do innego egzemplarza X360 ?
    Konkretnie chodzi mi o to czy po podłączeniu do innego X360 takiego pendriva będzie "widać" savy z gier.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, tylko nie wiem czy czasem nie będziesz musiał przypisać te savy do profilu z innej konsoli (no chyba, że będziesz grał na swoim)
     
  4. torcik360

    torcik360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Przypisać do innego profilu - czyli skopiować do pamięci innego X360 ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    trzeba zmienic device id, lub console id (zależy jaki program) w innym wypadku moze byc problem z odczytem saveów.
    Horizonem lub modio jak kto woli.
     
  7. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    A nie zadziała przypadkiem jak się przeniesie profil+save?
     
Wczytywanie...

Poleć forum