1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy piraty tną ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zal42, Marzec 23, 2011.

  1. zal42

    zal42 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    włocławek
    Mam orginalny napęd i chce żeby tak zostało , ale mój kolega chce sobię przerobić , a ja słyszałem że w przerabianych napędach , płyty kręcą się wolniej i przez to są lagi !!! czy to prawda ?
    ps: na jakimś forum tak było :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kendo

    kendo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    NIe prawda mam juz druga konsole 1 byla przerobiona a teraz kupilem slimke i roznica jest ze na piratach chodzi naped glosniej i laser sie szybciej wypala
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Bywało , zależy od firmware jaki się wgrało kiedyś , one miały różnie poustawiane. Te nowe nie zmieniają szybkości. A na marginesie to najlepiej dokupić dysk i freezów nie bedzie.

    EDIT. UP.
    Powiedział co wiedział. Skąd to wziołeś??

    EDIT. DOWN.
    Bo na starej grałeś z płyty , a na Slimce masz zainstalowane na dysku i tak Ci się tylko wydaje....

    EDIT. DOWN @bgszef
    Przedtem tam był inny post , lecz kendo go skasował , więc wcześniejszy edit nie odnosi się do Twojego postu (ale zamieszałem).
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Pytanie w stylu: "Czy to prawda, ze od demek sie psuje komputer?"
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    na obecnych przerobkach LT+ i LT+ 1.1 nic nie kreci sie wolniej nie ma zadnych freezow
    grasz tak jak na oryginale ( najlepiej jest zainstalowac gre na HDD - jesli taki posiadasz, wtedy sa krotsze loadingi - to wszystko) :)
     
  7. mklewy

    mklewy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a ja słyszałem, że można dostać bana na gaz jak się przerobi konsole i lodówka się może wieszać :)
     
  8. robertd12

    robertd12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi czasem na LT+ lekko zlagował Assassin Creed Brotherhood, ale po zainstalowaniu na dysk było już wszystko ok.
    W innych grach nie miałem żadnych problemów.
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Boże...
     
Wczytywanie...

Poleć forum