1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Platinumy się nadają do gier XGD3?

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez wiktor96, Sierpień 3, 2013.

  1. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Stoję przed wyborem płyt, za 55zł można kupić 25 platinumów a za 10 verbatimów trzeba dać 45zł czyli różnica jest ogromna.Na allegro jest ihas z wgranym fw pod verbatimy i właśnie platinumy ale z tego co wiem jest kilka rodzai platinumów o różnych kodach płyt.I tu pytanie, czy platinumy nadają się do gier xgd3, czy można śmigać po multi na piratach?Grę trzeba normalnie nagrać imgburnem czy trzeba ją przejechać jeszcze abgxem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  4. klezmer

    klezmer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tomaszów Maz.
    Tez nie mialem problemu z platiniumami.


    Wysłane z mojego GT-I9500 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Płytki platinum nie są gorsze jakościowo od verb. Jest z nim tylko taki problem, że nie wszystkiem media ID się sprawadzają. Poczytaj na forum co i jak, żebyś potem nie żałował zakupu :) Ja od początku na nich nagrywam na ihsie i nie mam problemu z instalowanie gier na HDD :)
     
  6. wiktor96

    wiktor96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No właśnie, jest kilka media ID dla platinumów a na aukcji nie jest napisane jakie jest id.I jeszcze to drugie pytanie, jakbym chciał pograć na multi to normalnie nagrywam tylko imgburnem czy jeszcze przejechać obraz abgxem?
     
  7. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Zawsze przepuszczasz przez abgx dla pewności. Jeśli wszystko masz na zielono, to możesz spokojnie grać na live (ryzyko bana minimalne) :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum