1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy pójdą na tym kopie?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez eXtrim, Grudzień 16, 2008.

  1. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam

    Po przeczytaniu kilku wątków dalej nie jestem pewien czy na sprzęcie, który chce kupić będą chodziły kopie zapasowe. Jednak jest to 1000 zł więc wolę się upewnić przed zakupem. Czy będę musiał zmieniać jeszcze napęd/ wgrywać jakieś aplikacje, czy po prostu będę mógł od razu po wypakowaniu grać w kopie...
    Czy ten napęd, procesor itd są dobre?
    Jeśli nie to może polecicie mi jakąś inną aukcje (60gb + HDMI)

    Aukcja

    Z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak pograsz nie musisz zmieniac napedu (przynajmniej tak twierdzi sprzedajacy) naped i procesor nie ma nic do znaczenia
     
  4. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może trochę drożej ale tam mam gwarancje od sprzedawcy na konsole (24 miesiące), a tu tylko 3 miesiące na sam napęd...

    Podobno napędy Benq są lepsze od Samsung, prawda to?
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    a co Ty chciałeś zrobić z procesorem?

    http://x360iso.org/showthread.php?t=4702
    http://x360iso.org/showthread.php?t=1703
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czytałem to już wcześniej...

    Mam jeszcze jedno takie pytanie:
    W grudniu wychodzi soft na lite-on'a (podobno), czy na tym sofcie nie trzeba będzie zmieniać napędu konsoli, żeby pograć na kopiach i czy jest to pewna informacja? Zaczekałbym wtedy to pół miesiąca i kupiłbym konsole taniej bo już bez wymiany napędu i z nowym iXtremem 1,5.
    Co czy dobrze rozumuje z tym softem?
     
  8. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    To będzie flash napędu LiteOn, czyli nie będziesz musiał nic wymieniać, płacisz za zmianę oprogramowania napędu tak jak w przypadku napędów Benq, Samsung, Hitachi. Informacja o złamaniu zabezpieczeń jest pewna, trwają prace nad flashem, przeróbka będzie możliwa prawdopodobnie w Polsce po świętach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum