1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy pójdzie xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal10, Listopad 17, 2010.

  1. michal10

    michal10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy xbox 360 pójdzie na tym telewizorze: Telewizor 29 CRT Grundig STF 72-1002/7 TEXT | Sklep komputerowy Olimp Wrocław - serwis, notebooki, laptopy, drukarki, monitory, TV, konsole, komputery, płyty główne


    wielkie dzienki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Tia... Ja go mam i działa doskonale, chodź teraz gram na trochę większym 36 cali.
     
  4. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Xboxa 360 na tym tv odpalisz na pewno, obraz nie będzie jakiś powalający ale da się grać, ja sam zanim podłączyłem do LCD grałem na starszym tv i gra przysparza dużo zabawy. Do takiego tv xboxa podłączysz przejściówką SCART(euro która będzie w zestawie
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jeśli chcesz go kupić tylko do xboxa to odradzam mój kolega kupił nowy monitor 22'' FULL HD w takiej cenie jak ten TV.
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    a jest jakiś tv na którym nie odpali Xbox? Chyba tylko na takim który nie ma wejścia Euro/Czincze.

    Jak zostało powiedziane wyzej, polecał bym dorzucić pare złotych i kupić tv lcd, chociaż z HD Redy. Ja mam 23" za 1300 full hd i spisuje się znakomicie.
     
  7. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
  8. michal10

    michal10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaki kabel trzeba zeby odpalił xbox na tym moim tv



    ja juz mam to tv
     
  9. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. michal10

    michal10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam jakiegoś starego thomsona 29' i jest gitara :p tylko jak w grze pojawi się czerwony kolor jest on bardzo "żarówiasty" i nic nie widać ;p ale da się grać nawet przez kinecta :)
     
  12. Amelia

    Amelia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    W Auchan jest od jutra promocja i jest TV LCD LG HD Ready 32' za 969 pln
     
  13. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Oczywiście że pójdzie ;]
     
  14. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    BRAWO!
    Tylko nie uwzględniasz tego jaki ma kontrast, rozdzielczość, i inne tego typu parametry. Patrzysz tylko na cenę, a może trawi się lepszy telewizor który jest droższy od tego o np: 200zł
    Do gier lepszy jest Full HD, ale HD ready też spokojnie wystarczy ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum