1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy poprawnie wgrałem LT 3.0 - Benq

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sz4kal, Listopad 13, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sz4kal

    sz4kal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Kilka miesięcy temu przed wyjściem LT 3.0 wgrywałem LT 2.0 i nie było najmniejszego problemu.

    Wczoraj pobrałem wszystkie rzeczy niezbędne do przeróbki. Wgrywam soft za pomocą dosflasha, a klucz podmieniam jungleflasherem. Napęd to BENQ VAD6038 FW: 64930C

    Najpierw wgrałem orig-64930C-C030.bin z wgranym poprawnym kluczem. Następnie chciałem wgrać dashboard SystemUpdate_16197_USB Ale po włożeniu
    pendrive pojawia się błąd: 3524-3F45-1600-C000-0099. Nie wiem czy wcześniej już dash nie był aktualizowany ponieważ w opcjach systemowych pojawia się numer: 2.0.13604.0

    Po nie udanej próbie wgrania dasboard przeszedłem do wgrania LT 3.0:

    Plik: LT-Benq-0800-v3.bin z wczytanym odpowiednim kluczem za pomocą jungleflashera. Soft wgrał się bez problemu następnie z czytałem go ponownie aby sprawdzić i w jungleflashu pojawiło się to:

    [​IMG]


    Na koniec mam pytanie czy wszystko dobrze wgrałem i jak kupię LiteOn DVDRW+- iHAS124 SATA OEM Black revB. To wtedy gdy odpowiednio nagram grę to uruchomi się bez problemu ?


    Mam nadzieję że wszystko dosyć jasno przedstawiłem oraz dziękuje z góry za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Czy nadal pojawia sie bląd 3524-...... ?
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A probowales tak ofw dash lt 3.0. W tej kolejnosci, ihasem ci bedzie smigac wszystko co nagrasz na lt 3.0. Pamietaj gry na lt 3 przed nagraniem skan abgx360 na ustawieniu autofix level 3
     
  5. sz4kal

    sz4kal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    akwarium25
    tak robiłem taką kolejność: 1-ofw 2-dash 3-lt 3.0

    Zamówiłem dzisiaj tą nagrywarkę zobaczymy jutro czy coś się zmieni.

    Dodam, że próbowałem wgrać inny dashboard i dalej to samo :(
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Czy poprawnie wgrałem LT 3.0 - Benq

    Poczytaj do czego 0800 się używa
    Grać na tym nie będziesz.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. sz4kal

    sz4kal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    KaBooM dzięki wielkie za wskazówkę, faktycznie w *.nfo jest takowa informacja.


    Po wyszukaniu informacji dowiedziałem się, że mam wgrać plik LTPlus-0442-v3.0.bin

    Wgrało się bez problemowo ale co mnie troszkę zaskoczyło to opis w jungleflash:

    [​IMG]


    Czy to planowo jest tak, że pojawił się tam napis LT 2.0 ? czy w paczce z firmware był zły plik ?
     
  8. sz4kal

    sz4kal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Temat można zamknąć.

    Po wgraniu LTPlus-0442-v3.0.bin dashboard zaktualizował się bezproblemowo, następnie nagrałem forze horizon i COD II za pomocą Ihas`a i wszystko działa poprawnie.

    Dziękuje za pomoc.
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum