1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy potrzebny jest Profil Gracza by rozpocząć grę Offline?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Janusz15, Styczeń 9, 2009.

  1. Janusz15

    Janusz15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam takie pytanie. Nie mam Karty Pamięci ani Dysku twardego do mojego X-a 360, ale chcę żeby odpaliło mi kopię gier, bo mam przerobiony napęd w Xboxie 360, dostałem go bez Karty Pamięci. I pisze mi "Utwórz profil gracza aby rozpocząć grę Offline" Czy jest jakiś sposób aby rozpocząć tą grę nie mając tej Karty pamięci i nie tworząc Profilu gracza? Czy to jest wymagane by ci się gra Uruchomiła.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    Tak to jest wymagane nawet offline,a gdzie chcesz zapisywać stany gier i punkty GS?potrzebujesz karty chociaż 64Mb
     
  4. Janusz15

    Janusz15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak się spodziewałem. Mój kolega wczoraj był u mnie, wkłada płytę z grą do mojego Xboxa 360 i widzi coś takiego: Nie wczytuję gry myślał że gdy włożę płytę odrazu mu się gra uruchomi w Xboxie 360 nie mając utworzonego profilu. i dzisiaj mu napisałem że jest potrzebna karta pamięci, a on: Hahaha myślisz że masz kartę pamięci i ci grę wczyta, HAHAHA.
    Ja mu mówię że bez Profilu mi gry nie wczyta a on mnie wyśmiewa, nigdy Xboxa 360 nie miał, jedyne co ma to PSP. Jakiś Sony Fanboy :/

    Czyli Karta pamięci/Dysk Twardy jest Potrzebny by W ogóle uruchomić gry.
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tak musisz mieć jakiś utworzony profil ,który zapisze się na karcie pamięci
     
  6. Janusz15

    Janusz15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję za Odpowiedź, kartę pamięci już zamówiłem :)
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ta konsola będzie uszkodzona:) bez profilu gra się włączy na 100%
     
  8. Janusz15

    Janusz15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola napewno nie będzie odpalała gier bez Profilu Gracza, ponieważ Każdy Gracz musi ją mieć! W Xboxie 360 mi tak piszę, że aby rozpocząć grę trzeba zrobić Profil gracza, niby po co by mi coś takiego pisało w konsoli? No powiedz mi Akir19 jak ty jej nie masz to się tak nie mądruj.
     
  9. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    ""Utwórz profil gracza aby rozpocząć grę Offline""

    Rzeczywiscie jesli tak pisze to napewno jest zepsuty napęd, procek, spalone RAMy i zepsuty telewizor.
     
Wczytywanie...

Poleć forum