1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy potrzebny lt+ ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pawelbizu, Grudzień 2, 2010.

  1. pawelbizu

    pawelbizu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Honolulu
    Witam
    Mam lt.1.1 napęd lieton v3. Ściągnąlem grę assasins creed brotherhood PL Global. Gram tylko offline. Nie mam konsoli podłączonej do neta.
    Czy gra wogule pójdzie na tym lt.1.1, może czy trzeba ją spatchować ?
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hankok

    hankok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Żadna Polska wersja nowego Assasina nie działa na LT+ działa tylko ta przerobiona
     
  5. speedwaypoland

    speedwaypoland Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na LT+ dziala wszystko :D
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up
    To uruchom gościu release AC:B SzopaSquad albo Russound na LT+ :)
    Żeby gry z AP25 działały na LT+, muszą być spaczowane.

    @MaryGave
    On właśnie pobrał tą przerobioną (GLOBAL z plikami Russound).

    Żebyś zagrał pawelbizu w AC:B i inne gry z AP25 musisz wgrać sobie fw LT+
    (chyba że masz dasha 9199 lub niższego, wtedy zobacz to)
     
Wczytywanie...

Poleć forum