1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy potym mozna stwierdzic czy to jasper

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wert, Grudzień 15, 2008.

  1. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak myslicie czy w xboxsie arcade mozna stwierdzic obecnosc jaspera gdy ma wbudowana pamiec 256 mb :confused: bo gdzies tak czytalem ale skoro mam kupic nowa konsole to niechce kupowac falcona prosze o odpowiec :( sadze ze ten temat moze przydac sie tez innym
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha jeszcze jedno jak odchylalem tamta dziure z zasilaniem to bylo tam pierwszej liczby nie widzialem 14, 2a;5v-1a
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  5. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy arcade technicznie niczym nierozni nsie od innych xboxsow chodzi mi zwalaszcza o naped bo jak gram na swoim xboxsie 2006r to mi sie tekstory mocno doczytuja mam nadzieje ze w arcade tego niema
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    nie wiem w jakim stopniu wygląda u Ciebie to doczytywanie tekstur, ale jeżeli mówisz o arcade z jasperem to automatycznie o Litku. no napęd nowy, sam z nim styczności nie miałem, a kumpel co ma Elitke nie ujada nad problemami z grafiką.
     
  7. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co myslicie o tym arcade z wbudowana pamiecia 256 jasper czy nie czytalem troche o tym ale jak bede kupowal to chcialbym sie upewnic bo na pudle nie pisalo ze memory card tylko unit 256 mb i w sklepie tez pisalo wbudowana pamiec 256mb
     
  8. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    źródło: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44329
     
  9. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli to pewne ze ten arcade z wbudowana pamiecia 256mb to jasper???
     
  10. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli konsola ma wbudowaną pamięć 256MB to jest, to jasper

    "14, 2a;5v-1a " - Falcon
     
  11. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem pewien ze ta konola miala wlasnie 14, 2a;5v-1a czyzby nawet konsole z wbudowana pamiecia 256 mb mialy jeszcze falcona???
     
  12. pazoo78

    pazoo78 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to już Ci chyba nikt nie pomoże, pozostaje kupić konsolę, rozkręcić obudowę, zdjąć radiatory z gpu i się przekonać ;)
     
  13. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hyba juz niema innej opcji :confused:
     
  14. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    "14, 2a;5v-1a " - jest to na 100000% Falcon, a co do wbudowanej pamięci to pewny jesteś, że nie jest zwykły Memory Card 256MB ?? Bo coś mi się wydaje, że nie jest to MU. Radzę się upewnić.
     
  15. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wiec tak podchodze do arcadow na pudle nie ma narysowanej karty ani nie pisze ze jest pamiec memory cart pisalo dokladnie "memory unit" tez nie bylem przekonaney ale na kartce z informacjami (z saturna) tez pisalo wbudowana pamiec 256 jestem pewien ze pisalo WBUDOWANA no wiec zerknolem na zasilanie i bylo tam14, 2a;5v-1a na stowe pamietam ze mial oznaczenie fdou :confused::confused::confused: juz sam nic nerozumiem moze ktos tez byl w saturnie i widzal tego arcada jeszce dodatkowo sie spytalem to uslyszalem odp ze oby dwa procesory sa w technologi 65nm wlasciwie wszystko by sie zgadzalo oprocz zasilania wie ktos cos otym bo ja juz nic z tego nie jaze
     
  16. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Ale zastanów się - po cholerę microsoft pisałby o wbudowanej pamięci na pudle po xboksie? Przecież to nie ma zastosowania dla zwykłego Kowalskiego o_O
     
  17. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak ale na kartce z polskiego saturna pisalo pamiec wbudowana 256 mb
     
  18. wert

    wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. Laurences

    Laurences Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sam sobie odpowiedz - Ale uprzednio sprawdź czy jakie masz gniazdo zasilania masz tam foto które do Jaspera pasuje
     
  20. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    http://x360iso.org/showthread.php?p=53093
     
Wczytywanie...

Poleć forum