1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy przerabiać na lt 3.0?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez davidxbox, Maj 15, 2012.

  1. davidxbox

    davidxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam serdecznie, jakiś czas temu kupiłem z żonką xbox'a slim 250gb. Po krótkim czasie przerobiłem na lt 2.0, ponagrywałem kilka gier i wszystko działało. Potem dłuuuga przerwa od xboxa i teraz chciałbym pograć w god 3 i ****. Wiem, że trzeba przerobić na 3.0 ale czy w tym przypadku będę mógł nagrać płyty moją starą nagrywarką. Trzeba mieć do tego jakąś nową nagrywarkę czy wystarczy ta stara, na której nagrywałem inne gry i one chodziły bez zarzutu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie zainstalujesz na hdd normalnie. Jesli nie masz nagrywarki liteon ihas. Sa sztuczki z mp3, lecz czy zadziala to nie dam reki uciac. Trik dziala na ixtreme 2.0 z nowymi grami znajdziesz w temacie z max payne 3. Mozesz zastanowic sie nad rgh
     
    1 osoba to lubi.
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sztuczka z mp3 dziala na Lt 2.0 i gry xgd3 smiagaj z dysku wiec mozna grac nie wydajac 50 zl i stare gry zatrzymac wczesniej nagrane bo pod lt 3.0 juz nie podejda i trzeba od nowa nagrywac a cala zabaw trwa doslownie 1 min :) - i poki co gry wszystkie nagrywam zwykla nagrywarka DL każda działa bez problemu
     
    1 osoba to lubi.
  5. davidxbox

    davidxbox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy moglibyście rzucić jakiś link do tematu(dla laików), który przeprowadziłby mnie przez te sztuczki by grać w nowe gry na lt 2.0? nie jestem już biegłym małolatem w tych kwestiach:) z góry dzięki
    p.s. możliwość zaoszczędzenia 50 zł bardzo kusząca
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wyslalem ci priv jak cos pisz
     
  7. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    najlepiej mieć nagrywarke z serii ihas , jednak nie jest reguła żeby trzeba ją mieć, ja nagrywam zwykłą z laptopa i mi działa wszystko. Mam jaspera z lt 3.0 i najnowszym dashem ponieważ teraz będzie on wymagany do najnowszych gier. MAX PAYNE 3 jest zdaje się pierwszą grą która wymaga, dlatego warto lt 3.0 sobie zafundować. Trik z pendrive i mp3 działa i można z hdd grać w maxa bez problemu.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Trick z .mp3 działa na każdym Dash'u i na każdym LT, więc iHAS nie będzie konieczny do gry z dysku. Jeśli nie zmieni Ci tablic, to wgranie LT 3.0 nie będzie konieczne.
     
  9. adiemus36

    adiemus36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie, czyli krótka piłka - warto przerabiać czy nie ? Mam pare gier(arkham city, revelations)w które gram na lt2.0, ale nawet perspektywa ewetualnego ponownego nagrywanie nie jest taka straszna.
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Ją bym powiedział ze warto :)

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    inwestycja w LT3...ogólnie w ta metode przeróbki jest nieopłacalna. lepiej zrobić RGH imo
     
  12. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Racja, LT wychodzi co chwile wgranie 2x nowego LT to 100zl + nagrywarka Ihas ok.70zł i latanie za płytkami i zabawy z wypalaniem za 10zł więcej możesz kurierem wysłać do kolegi wyżej który się dobrze zna na robocie lub innego(jest ich sporo na forum) i długo nie będziesz nic aktualizował.
    Wrzucasz gierki na dysk i ciupiesz.
     
  13. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    bzdury gadasz.Ostatnie LT+ 3.0 wyszło jakoś pod koniec grudnia/początek stycznia.Teraz mamy lipiec.Więc nie co chwile ale co niecały rok.
     
  14. szymoni11

    szymoni11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Posiadam LT 3.0 i polecam Ci ją, szczególnie jeśli posiadasz nagrywarkę Liteon IHAS, która umożliwia ci granie na pirackich kopiach gier na multi bez ryzyka bana konsoli.
     
  15. adiemus36

    adiemus36 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaka inwestycja ? Ja sobie sam przerabiam konsole więc nic nie inwestuje. A w multi nie gram, na dysku też nie instaluję więc iHas mi niepotrzebny ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum