1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy przerobioną konsole da się zpowrotem przerobić na orginał ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bobobo22, Lipiec 2, 2011.

  1. bobobo22

    bobobo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie... interesuje mnie czy mogę wgrać jakieś orginalne oprogramowanie aby grać na orginałach na xbox live i nie dostać bana, oczywiscie o piratach już zapomnę .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak. ale jak masz flage to ban i tak poleci jak bedzie fala.

    Sent from X10 2.2.1 DT // C++ (Programming Games)
     
  4. bobobo22

    bobobo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie podłanczałem nigdy jej do neta ale zrobiłem aktualizacje dashborda i słyszałem ze to jest automatyczne oflagowanie konsoli czy to prawda ?
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  6. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Jeśli chcesz się "nawrócić " wgraj najnowszego dasha i po problemie , usuwa ci przeróbkę i grasz na oryginalnych . Pozdro
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Najlepiej wgrać OFW i wtedy zaktualizować.
     
  8. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    To bez znaczenia :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum