1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy przez Transfer Kita mozna zgrywać patche na X360?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Maciej_S85, Grudzień 17, 2009.

  1. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam.
    Jak w temacie. Czy da się tak zgrywać patche na Xa? Z tego co wiem transfer Kit ma swoje oprogramowanie a patche można zgrywać tylko przez XPort360.
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Można wgrywać update'y

    Tu masz stronkę z Update'ami

    http://xbox360iso.com/showthread.php?t=137047

    Trzeba się zarejestrować. Wgrywasz za pomocą XPort360 albo XPlorer 360 do folderu cache do Partition 3 (na karcie pamięci do Partition 1)
     
  4. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Dzięki kolego za info. A jakim programem? Tym co jest dostarczony do Transfer Kita?
     
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Napisałem już za pomocą XPort360 lub XPlorer360. Pamiętaj żeby wgrac plik (jego nazwa zaczyna się na TU_) do folderu cache.
     
  6. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Dzięki za pomoc. A to prawda, że ten kabel można dostać om M$ jeśli ma się Premium lub Elite?
     
  7. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Jesli posiadasz juz jedna zarejestrowana konsole i kupiles druga elite (musisz podac numery seryjne) to daja to za darmo.

    Sam zamowilem i czekam na dostawe :)
     
  8. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak to działa , ja mam już Eltikę , zbanowaną , ale wyświetla , że mam gwarancje i kolega dziś kupił X'a to jeżeli zarejestruje na moim koncie i będę mieć teoretycznie 2 to jak to się odbędzie po prostu wyślą mi ten kabel ? A po za tym to gdzie można kupić to cudo na allegro jest tylko jeden sprzedawca , który sprzedaje te kable:
    TRANSFER KIT + SOFT XBOX 360 (848846083) - Aukcje internetowe Allegro
    Bez real foto i nie wiem czy tam kupować doradzicie?
     
  9. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
  10. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Dzięki za info. Pozdrawiam
    Można zamknąć.
     
  11. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  12. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A na pewno ściągnąłeś odpowiednią wersję (PAL, NTSC, RF)?
     
  13. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    No gra jest bodajże RF, ale patch jest z PAL. Z RF patchy nie widziałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum