1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy przy RGH przerabiac napęd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fiecior, Październik 12, 2012.

  1. fiecior

    fiecior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    N-SK City
    Czy przy RGH przerabiać napęd, czy wystarczy tylko odpowiednio nagrać na płytę, bo nie wiem czy wydawać dodatkowe 50zł na przerobienie. Wiem że przy RGH odpala się gry z hdd, ale chcę uruchamiać z napędu dvd. Moja sugestia jest taka, że gry trzeba nagrać na płytę tak samo jak na no-jtag.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Czy przy RGH przerabiac napęd?

    Jeśli masz rgh wogóle nie potrzebujesz płyt, więc nie widzę sensu żebyś przerabial dodatkowo napęd. Sciagasz grę, przerabiasz na format .xex lub .god, wrzucasz na dysk i działa. Wszystko masz na forum w dziale. JTAG/RGH

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. fiecior

    fiecior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    N-SK City
    Tak tylko chodzi o to, gdybym miał zachciankę pograć z płyt przy RGH. To czy w takim przypadku muszę mieć przerobiony napęd?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Czy przy RGH przerabiac napęd?

    Odpowiadając na twoje pytanie: TAK
    Chociaż tak,pewnie płyt już nie będziesz wypalal

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Jeśli masz już nagrane jakieś nośniki i chcesz odpalić je mimo posiadania RGH to:
    Tak, przy RGH również będziesz musiał mieć przerobiony napęd
     
  7. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Czy przy RGH przerabiac napęd?

    mógłby nagrać pliki god/xex i spróbować odpalić przez menadżera w fsd. Nie testowałem tego :D

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Czy przy RGH przerabiac napęd?

    Wywali blad, mozna za to skopiowac gre w xex z dvd na hdd konsoli

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum