1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy się opłaca

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez FRUNEK1, Grudzień 7, 2010.

  1. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    czy opłaca się kupić xbox-a 360 premium z rrodem bez hdmi, nigdy nie naprawiana,przerobiona.w komplecie konsola zasilacz i kabel do TV i to wszystko za 150zł????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Ciekawe czy naprawa tego rroda nie będzie droższa od kupna konsoli.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie oplaca sie.
     
  5. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    1.NIE KUPUJ!!!!
    2.skoro rrod nie ma to najlepiej do kosza go wyrzucis
    3. bez HDMI??? w tych czasach??
     
  6. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    ale ja sam sobie naprawie reballingiem
     
  7. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    i tak będę podpinał pod monitor to po co mi hdmi
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A wiesz chociaz jaki jest kod bledu?
     
  9. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    kod to chyba 0102 albo 0110
     
  10. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    lepiej zainwestuj w nowke
     
  11. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    jak jesteś pewien, że dasz radę to bierz. jak nie to odpuść.
     
  12. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    zanim na nówkę uzbieram minie chyba z 2 lata będę zbierał,chyba jednak kupię tego z rrodem
     
  13. Auto

    Auto Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Patrz,żebyś potem po 3 miesiącach nie pisał,że konsola znów ci padła. Rrod=śmietnik :)
     
  14. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    dziwne
    na reballing pieniądze masz???? Teraz za 400zl kupisz już Premium 20GB Falcon
     
  15. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
    ja mam własną stacje do nagrzewania i kulki bo już trochę takie zabiegi wykonuję
     
  16. RodrigoCortez

    RodrigoCortez Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    szkoda kasy na nie pewny sprzęt.Naprawisz RODa a za jakiś czas może znowu się zaczerwienić.
     
  17. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    Zarobić ok 1000 zł na nówkę to moim zdaniem i 5 latek potrafi w czasie znacznie krótszym niż 2 lata... tak btw
     
  18. Skull73PL

    Skull73PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bierz ja miałem 1 rok temu PREMIUM #rod błąd przelutowanie styków i coś tam jeszcze :D 400zł powiedzieli :D najmniej :D a za 600 masz nówke :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum