1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy się opłacało >>Allegro<<

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Exe222, Sierpień 15, 2010.

  1. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Czy się opłacało według was??
    Zestaw XBOX360 ARCADE + 20GB HDD + 4 Gry (1181501172) - Aukcje internetowe Allegro
    Niechcący wygrałem(patrzcie na strzał a koniec aukcji)


    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''!
    -Świeżaki to nie miejsca dla usera z 34 postami na zakładanie tematu ,następny taki temat i warn !! \kosz!


    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie to chyba Zephyr. Jeżeli Falcon to jeszcze jeszcze, ale już za 600zł byś miał Jaspera który by spokojnie 3 lata wytrzymał. Nie opłacało się!
     
  4. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Moim zdaniem się opłaciło, jeśli niby używał ją tylko miesiąc ja pisze... :) Cena też nawet i na allegro ma same pozytywy.A już przyszła Ci konsola?
    Edit: No chyba że to Zyphyr albo Falcon jak mówi Rexx to raczej sie nie opłacało :/
     
  5. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    wbudowana 256mb pamieci ma wlasnie jasper, wiec oplacalo sie jak najbardziej
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie. Jasper ma wbudowane 512 MB. 212 chyba jest wolne od razu po włączeniu konsoli reszta to dane systemowe. Przynajmniej u mnie tak jest.
     
  7. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    To jest na 100% jasper bo ma wbudowaną pamięć. Według mnie nawet się opłacało.
     
  8. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    nie wprowadzajcie chlopaka w blad. to na 100% jasper. jaspery maja 256mb ALBO 512mb wbudowanej pamieci. tak, oplacalo sie.
     
  9. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    No to w takim razie opłacało się :) Powiesz nam jak dostaniesz konsole :)
     
  10. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to na 100% Jasper bo dał zdjęcie i Kwiecien 2009
     
  11. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale pod założeniem że to Jasper...
    To opłacało się czy nie?.
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    No jeśli to jasper a jest to jasper to opłacało się.

    Ps.Nie piszę się postu pod swoim postem wystarczy dać edytuj.
     
  13. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    No, powiedzmy że tak ;)
     
  14. Bartii

    Bartii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Darmstadt
    Według mnie jeśli to jasper to opłacało się, ale jeśli nie to ... ;/
     
  15. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    Podnieca Cie,ze kupiles cos tanio czy co? Bo nie rozumiem ciaglego pytania czy sie oplaca,czy nie oplaca. Czy szukasz usprawiedliwienia na zakup,ktorego nie chciales dokonac ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum