1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy się opłacało?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Exe222, Czerwiec 21, 2010.

  1. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Premium 20GB to falcon czy się opłacało w sumie ja bym za tyle kupił mam Falcona od 2 lat tylko dysk sobie zrobiłem 250GB i konsola śmiga jak szalona nie ma rod-a ni nic. Jak to mówią dobry Falcon nie jest zły :)
     
  4. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale pudełko od Arcade ;p
     
  5. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    opłacało :D MIalem falcona i ROD wyskoczyl.. :D ale to nic :DD
     
  6. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    trzeba go było wyjąć z tych ręczników i koca :D
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    za 350zł działająca konsola ... I to Falcon... Wg mnie opłacało :D
     
  8. cezar

    cezar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet jesli nie to i tak juz za późno :p ale mysle ze jednak sie oplacalo
     
  9. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Za taką cenę to jak najbardziej się opłacało. Sam taki komplet jakiś czas temu kupiłem za 450zł. Ale już sprzedałem bo napęd w niej był dziwny.
     
  10. Kiwisi

    Kiwisi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Tak ;) badzo sie oplacalo ;)
     
  11. shadowekpro

    shadowekpro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie, że tak
     
  12. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Opłacało się, to naprawdę śmieszna cena jak za klocka :D
     
  13. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    A skad wiecie ze to jest Falcon. To moze byc Zephyr. I jak to jest Zephyr to sie nie oplacalo.
     
  14. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Także się zastanawiam skąd taka pewność, iż jest to falcon. Pudełko może i od wersji arcade ale X ma chromowaną tackę i dysk 20GB więc równie dobrze może to być stary Zephyr...Wszystko wyjdzie jak już dostanie konsolę i sprawdzi datę produkcji. Jeżeli konsola pochodzi Ci tak przynajmniej rok to wtedy będzie można powiedzieć, że bardzo Ci się opłacił ten zakup ;)
     
  15. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wlasnie wszyscy odrazu,ze falcon.
    Zephyr tez mial 20 gb dopiero w falconach lub jasperach premiumy mialy 60 GB.
    Napisz czy ma HDMI i aka jest data produkcji.
     
  16. br0nek.

    br0nek. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Deba, Poland
    ja osobiscie bym tego nie kupil ;p balbym sie, ze padnie po msc, a za 3 stowy wolalbym kupic buty ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum