1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy sie to opłaca

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Czerwiec 22, 2010.

  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy opłaca się zakup tego Xboxa? SUPER KONSOLA XBOX360 HDMI (1080618433) - Aukcje internetowe Allegro Pisałem do tego Pana i mówił mi, że Xbox jest z 2008 roku, nie było problemów z RODAMi bo jest nie przerobiony i niezbanowany. Pytałem też o to pęknięcie bo mnie trochę niepokoiło ale powiedział mi, że Xbox nie upadł tylko chciał zdjąć przedni panel i robił to nieumiejętnie i pękło. Czy może mi ktoś powiedzieć czy ten xbox jest z napewno z 2008 roku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Myślę, że jest z 2008 bo Arcade wyszedł w listopadzie 2007. Chyba, że ktoś kupił w dniu premiery lub przed 2008. Na pewno płyta główna Jasper. Czy się opłaca? Nie mam pojęcia bo widać, że jest używany. Ale może kupisz nowego bo jak wejdzie Slim do Polski to wersje Arcade i Elite stanieją. W USA Arcade już kosztuje 149$ czyli właśnie około 450zł tyle, że nie będzie używany. Poczekałbym te kilka dni.
     
  4. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak dla mnie to za drogo.
    Ja zestaw z kablem hdmi, gwarancją, dyskiem 20gb i mm card 256 i jedną grą kupiłem za 480 zł
     
  5. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    to nie zdziwie sie jak jutro sie obudzisz z rrodem ;PP
     
  6. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może spróbuj negocjowac cene za 400 zł to całkiem ok oferta
     
  7. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jaspery miały już pamięć flash, więc podejrzewam że to Falcon, chyba że tą karte pamięci posiada jako dodatkową, chociaż nie wiem po co:p
     
  8. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    poszukajlepszej okazji.
    450zł masz samego arcade nie masz gier ani nic jeszcze nie wiadomo czy to nie jest z poczatku 2008.
    Poszukaj dobrze lub poczekaj - lepiej na tym wyjdziesz.
     
  9. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Nowy arcade jasper w USA kosztuje 450 zł ??
     
  10. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    poczekaj, szukaj okazji na allegro lub poczekaj na nowego x'a, wtedy arcade stanieje:)

    UP^ w USA kosztuje 149$, nie patrz na zł bo Polska to Polska, u nas pewnie z 550-580.
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  12. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Noto ciekawe po ile bedzie elite? jak slim wejdzie.
     
  13. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  14. klaphson

    klaphson Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubań
    konsola

    czy ja wiem? Myślę że opłaca się kupić tylko to zależy od ceny jaką gościu ci zaproponuje.
     
  15. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    elite bedzie po tyle samo jak i slim. Tylko, ze zobaczycie, ze jak z czasem nie bedzie dalo sie przerobic slima to kazdy bedzie lecial po elite i wtedy zdrozeje o jakis grosz wiec z czasem zobaczycie ;p
     
  16. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Abaddone` na innych stronach pisze ze inne xboxy poza slimem w usa staniały o 50$ to w polsce też stanieją napewno. Slima napewno bedzie mozna przerobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum