1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy starsze kopie zapasowe beda dzialac na 14699 i LT+ 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez guzer, Styczeń 7, 2012.

  1. guzer

    guzer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Zastanawiam sie czy po graniu dasha 14699 i LT+ 3.0 beda dzialac mi starsze kopie ? czy wszystko bede musial nagrywac od poczatku ?

    dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jojo_sct

    jojo_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co mi się wydaję to kopie xgd2 i straszę powinny Ci działać bez problemu, co do xgd3 jeżeli nie były przepuszczone przez abgx 1.0.6 to na LT+ 3.0 nie pójdzie.
     
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Starsze gry XGD2 oraz XGD3 bez zabezpieczenia AP2.5 działają, a zabezpieczeniem już nie.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Druper

    Druper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Cybinka
    Czyli wszystkie nowe gry typu fifa 2012 trzeba leciec przez abgx-a?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum