1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ta gierka będzie działać ? ( ABGX, LT 3.0 )

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DuelosXX, Październik 19, 2014.

  1. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Cześć !
    Pobrałem właśnie obraz Cod MW 3 i chciałem go sprawdzić ABGXem.
    Ogólnie wszystko ok żadnych czerwonych komunikatów z wyjątkiem jednego " The first 12 sectors of topology data are blank ".
    Czy ta gra będzie działać po wypaleniu ? Jakie są szansę na to że ew. nie będzie działał ? Wiecie szkoda mi płytek bo swoje kosztują ( ktoś tam powie " a co tak 5-6 zł/sz, a jednak ) więc nie chciałbym robić tego na zasadzie ryzyk-fizyk.

    Z góry dzięki ! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ustaw sobie autofix level 3 i będzie grać. Oczywiście z topologią musi być na zielono w abgx360.
     
  4. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Mam ustawiony AUTOFIX LEVEL 3
     
  5. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A połączenie z internetem ma abgx360 ? i Dwa razy poskanuj i zobacz czy dalej jest na czerwono,jak nie jest to możesz nagrywać.
     
  6. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Ma połączenie.
     
  7. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ten tekst oznacza, że gra jest pod lt 2.0. Jeśli masz lt 3.0, musisz przepuścić do przez abgx z ustawieniami pod lt 3.0. Fix do abgx wgrałeś?
     
  8. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Fix tzn ? gra zajmuje 8 gb z hakiem czyli XGD3
     
  9. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ostatnio abgx miał awarię, i teraz trzeba mały plik skopiować, żeby poprawnie działał. Gdzieś na forum masz opisane w przyklejonym temacie co i jak. Bez problemu powinieneś znaleźć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum