1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ta gra jest po polsku?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Xinqev, Styczeń 23, 2012.

  1. Xinqev

    Xinqev Guest

    Witam, chciałbym się dowiedzieć czy gra ze zdjęcia jest w polskiej wersji językowej?

    Assassins Creed Xbox 360 **polska wersja !!!** (2075292083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro jest tak napisane to powinna być w polskiej wersji językowej. Jeśli nie jest w polskiej wersji zawsze możesz odesłać, bo produkt jest niezgodny z opisem.
     
  4. Xinqev

    Xinqev Guest

    Pomyślałem, że ktoś umie to ocenić po płytce (martwi mnie ta czerwona 15 w czerwonym kółku - zdaje się, że widuję to na wyłącznie zagranicznych grach).
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nikt nie dojrzy tych napisów na płycie.
    Sprzedawca ma 99,7% pozytywnych komentarzy, więc chyba można mu zaufać.
     
  6. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Jeśli jest napisane że po polsku to po polsku.A ta 15 może być na każdej grze bo to informacja o wieku jaki trzeba mieć by grać w grę.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie tylko w tytule ale również w opisie produktu jest napisane (wyróżnione wręcz) że gra posiada polskie napisy i polski dubbing. Więc na pewno ma - jeśli sprzedawca nie kłamie. Jeśli kłamie - odsyłasz i po kłopocie :)
     
  8. Khaerxis

    Khaerxis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    re

    Część pierwsza AC jest jedyną która została zdubbingowana w języku polskim (Borys Szyc, Daniel Olbrychski). Żadna inna nie została zdubbingowana. Jedyne co mogę powiedzieć to lepiej kupić wersję angielską i wrzucić polskie napisy. Przy DUB PL jest tak zniszczony dźwięk T_T. AC 2 Brotherhood i Revelations jak już mówiłem nie zostały zdubbingowane chociaż mają polskie napisy.
     
  9. Xinqev

    Xinqev Guest

    Nie będę zakładał nowego tematu, więc dopiszę pytanie tutaj. Z GÓRY UPRZEDZAM - jestem perfekcjonistą..
    Otóż dziś otrzymałem ww. grę. Pudełko podziurkowane, porysowane (angielskie), instrukcja angielska, płytka polska z serii Classic. Dość dziwaczne połączenie.. (za 60zł się opłacało?)

    Ale przejdźmy do zasadniczej kwestii - gierka śmiga po polsku, lecz.. wszystkie achievementy są po angielsku, co mnie niesamowici irytuje. Jakieś rady?
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    A ja się podepnę bo temat najbardziej odpowiedni:

    Ściągnąłem Disney Universe i jest napisane RUSSOUND.
    czy ta wstawka jest po polskiemu ? :D
     
  11. Xinqev

    Xinqev Guest

    Nie będę zakładał nowego tematu, więc dopiszę pytanie tutaj. Z GÓRY UPRZEDZAM - jestem perfekcjonistą..
    Otóż dziś otrzymałem ww. grę. Pudełko podziurkowane, porysowane (angielskie), instrukcja angielska, płytka polska z serii Classic. Dość dziwaczne połączenie.. (za 60zł się opłacało?)

    Ale przejdźmy do zasadniczej kwestii - gierka śmiga po polsku, lecz.. wszystkie achievementy są po angielsku, co mnie niesamowici irytuje. Jakieś rady?




    Poza tym mam jeszcze jedno pytanie:

    Poprzechodziłem już parę wspomnień w tym asasinie, pozbierałem falgi i.. gdybym odesłał tę grę do sprzedającego, następnie kupił inną to miałbym ciągle swój save?
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak miałbyś swój save ale działał by tylko z taką samą wersją językową gry z którą zacząłeś przygodę w grze.
     
  13. Xinqev

    Xinqev Guest

    A jest róznica między np. AC GOTY, AC CLASSICS, a samym AC (wszystkie polskie)?
     
  14. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Niekonieczne... kiedys gralem w Prince of Persia (ten z 2008 roku) w wersje PL. Ladnie ja skonczylem i chcialem sobie zagrac w dodatek. Okazalo sie, ze wersja PL nie obsluguje DLC. Zalatwilem sobie wersje angielska, na ktorym dzialalo nie tylko DLC, ale i save z polskiej wersji.

    @Xinqev

    Wersje GOTY, sa to wersje kompletne, czyli zawierajace wszystkie dodatki wydane po premierze gry. Czasami sa one dodane na plycie z gra, czasami jako dodatkowa plyta, a najczesciej dolaczony jest kod, zeby dodatek/dodatki sobie pobrac. Jezeli dodatkow nie ma na plycie z gra, to plyty niczym nie roznia sie od normalnej wersji. Wersja Classic jest to nic innego jak reedycja, rozniaca sie od normalnej wersji, cena i wygladem.
     
  15. Xinqev

    Xinqev Guest

    Czyli classic jest w sumie.. tym samym. No okej. Ale skąd polskiemu classicowi wzięły się angielskie achievementy?
     
  16. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Rozumiem, ze jestes podlaczony do Live? Moze pierwotnie gra na plycie ma osiagniecia po angielsku i dopiero po aktualizacji, sa po polsku.
     
  17. Xinqev

    Xinqev Guest

    Niestety do live podłączony jestem. No aż niemożliwe - skąd to się wzięło? Jak pokazać grze, że ma być po polsku : / ?

    Dodatkowo: w grze AC są do odblokowanie tajne osiągnięcia. Nie są one opisane `Secret Achievment` jak podejrzewam jest w angielskiej wersji, a ... `Tajne osiągnięcie`...


    Edytuj posty // MrDraiger
     
  18. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Jak masz w konsoli ustawiony jezyk polski, to nigdy nie ma Secret Achievements tylko po polsku Tajne Osiagniecie. Najwyrazniej wersja gry, ktora masz jest z osiagnieciami angielskimi i nic z tym nie zrobisz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum