1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ta gra nagra się poprawnie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HenioPL, Luty 3, 2011.

  1. HenioPL

    HenioPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam szanownych kolegów i koleżanki!

    Otóż właśnie rozpoczynam swoją przygodę z nagrywaniem gier na wspaniałą konsolę jaką jest Xbox 360. Jako, że moja konsola posiada flash LT 1.1, to właśnie na nim owe gry mają działać. Pobrałem 2 gry, wypakowałem i tu pojawia się mój problem. Sprawdziłem poprzez ten wspaniały programik pierwszą grę - niby wszystko było OK, ale pisało, że nie mógł zweryfikować czy patch jest dobrze wgrany. Zdziwiłem się lekko, ale postanowiłem grę nagrać. Okazuje się moi mili, iż gra nie działa. Był to Assasin's Creed Brotherhood. Postanowiłem więc nagrać drugą grę - Apache Air Assault. W tym właśnie momencie pojawia się moje pytanie. Czy ta gra nagra się poprawnie? Pytam się was o to, gdyż boje się kolejnej straty tak cennej płyty, jaką jest osławiony Verbatim. Z góry dziękuję za odpowiedź.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ignorante

    Ignorante Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dobieszowice
    Wszystko zielone czyli tak
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Assasin Ci nie dziala bo nie masz LT+:)
     
  5. kichu93

    kichu93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do assassina zrób sobie ( daj komuś do zrobienia raczej) update flasha, bo AC Brotherhood ma zabezpieczenia antipiracy 2.5, tak jak dużo nowych gier i Ci nie odpali po prostu. Gra jest jak najbardziej sprawna ( AC) tylko raczej wina twojego flasha, więc nie wyrzucaj gry bo być moze kiedyś sobie zupdateujesz :)
     
  6. HenioPL

    HenioPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki za odpowiedzi! Nagram grę i dam znać, czy działa. :)
    BTW. Zajmuje się ktoś może flashem w okolicach Kielc, bo na Allegro nic nie widzę?
     
Wczytywanie...

Poleć forum