1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ta nagrywarka ma ihas ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez sebuhh, Czerwiec 27, 2012.

  1. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Po raz pierwszy nagrywałem grę z zabezpieczeniem xgd3. Po przeczytaniu wszelkich poradników włożyłem płytę do napędu i ku mojemu zaskoczeniu gra nagrała się w 100 procentach. Bez żadnych błędów nie licząc informacji na początku że na płycie jest zbyt mało miejsca. Posiadam nagrywarkę podejrzewam wątpliwej jakości ;) w laptopie TOSHIBA DVDW/HD TS-L8O2A ATA DEVICE. Czy ta nagrywarka ma ihas ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Nie może ''MIEĆ'' iHas'a bo iHas to jest nazwa nagrywarki... Po drugie nawet jeżeli byłby w twoim laptopie iHas to bez Burner Max'a więc tak czy innaczej gra nie powinna nagrać się w 100% Napewno ta gra to xgd3, podaj tytuł :D
     
  5. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Właśnie też się zdziwiłem nagrałem dwie gry z zabezpieczeniem xgd3 Batman arkham city oraz Ghost Recon future soldier
     
  6. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Gry normalnie nagrasz zwykłą nagrywarką z uciętym 200MB obrazu
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Mi jakis nec w starym pc tez potrafi nagrac gre na 100% bez wywalenia bledu :p

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nagra bez błedu ale bez 200mb;P
    W nowym img burnie bład nie wyskakuje;)
     
    1 osoba to lubi.
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    No wlasnie tu zaskocze wszystkich - wypali sie w 100% i na dysku tez sie instaluje ;-) nagrywalalem na niej starym imgburnem jak tylko wyszlo xgd3.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  10. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    KamQiX oczywiście masz rację. Mój błąd. Myślałem że ihas to wersja oprogramowania lub cokolwiek co nagrywarka mogłaby ' mieć ' ;D
    Czyli obraz został nagrany bez 200 mb mimo to mogę zainstalować grę na dysku ?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  12. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  13. sebuhh

    sebuhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Dla zainteresowanych. Owszem, grę można zainstalować ale są problemy z ' autoryzacją ' więc tak czy inaczej z dysku nie zagracie. Sprawdziłem na dwóch tytułach.
     
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    trik z mp3 i zagrasz
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum