1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy tą nagrywarką nagram(....)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ColtharPL, Październik 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam pytanie czy nagrywarką w laptopie wypalę nowe gry takie jak forza 4, battlefield 3, gears of war 3? bo słyszałem że trzeba kupić jakąś specjalną a też ktoś pisał że wypalił na laptopie. Jak coś to zaraz podam model nagrywarki.
    @edit nagrywarka:
    SlimType DVD A DS8A4SH
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagrasz ale niepełny obraz. Gra będzie Ci się wywalać co jakiś czas do dasha i oflagujesz sobie konsolę.

    Musisz kupić nagrywarkę do PC z serii:

    LITEON
    Liteon iHAS124B
    Liteon iHAS224B
    Liteon iHAS324B
    Liteon iHAS424B
    Liteon iHAS524B
    Liteon iHAS624B

    Wgrać do niej softa od c4.
     
  4. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oczywiście jeżeli chodzi o grę forza motosport 4 bo jak narazie to tylko z nia sa problemy, reszta dziala bez problemu.
     
  5. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a Gears of war 3 można wypalać normalną nagrywarką czy tez potrzebna ta specjalna?
     
  6. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak mozna wypalac normalną
     
  7. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja Aktualnie wypalam na Lapku GoW3 , dam dokładnie znać co i jak .
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    na laptopowej może być cieżko padające płyty lub gry będą do dasha wychodzić ale to tylko chodzi o najnowsze i format xgd3
     
  9. ColtharPL

    ColtharPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    Batman, BF3, Forza4, Gow3, Warhammer i nie wiem czy cos jeszcze, byc moze nie pamietam, a wlasnie, mam pytanie, czy wywala wam bledy przy nagrywaniu np. batmana lub gowa? Pytam z ciekawosci, bo akurat moj naped nie wywalil mi bledu, i gry dzialaja bez problemu z pelna instalacja na hdd.
     
  11. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ColtharPl jesli masz nagryware z komputera to sie nie martw tylko wypalaj wszystkie oprocz forzy 4
     
  12. CinderellaMan

    CinderellaMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak nagrywałem GOW3 nagrywarka LG to nagrała na 100%, nic już nie kumam :(
     
  13. navel

    navel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam w laptopie Dell nagrywarkę DS 8A9SH, jest to prawdopodobnie LiteOn. Mogę nią spokojnie nagrywać gry czy unikać jakichś obrazów?
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Postestuj z pay tools możesz poza grami z zabezpieczeniem CIV.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum