1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy tą nagrywarką uda mi się wypalić grę?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Weelku, Marzec 19, 2012.

  1. Weelku

    Weelku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanko. Posiadam nagrywarkę HL-DT-ST DVD +- RW GT32N, czy uda mi się wypalać nią gry? Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    najlepszą odpowiedz będziesz miał jak kupisz Verbatime DL i spróbujesz nagrać jakąś grę, nie zapomnij o IMG Burn 2.5.6
     
  4. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Gry XGD2 wypalisz bez problemu w 100% natomiast XGD3 wypalisz w 97% i nie bedziesz mial mozliwosci zainstalowania takiej gry na hdd.
     
  5. Weelku

    Weelku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem, a czy Liteon ihas 124b będzie dobry pod gry z xgd3?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak, tylko ta nagrywa xgd3 na 100%
     
  7. Weelku

    Weelku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie. ;]
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, tylko wgraj do niego LT MAX.
     
Wczytywanie...

Poleć forum