1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy tak ma byc?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez msx, Grudzień 31, 2011.

  1. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    zgrywam z plytki od kolegi gre imgburnem niby wszystko jest ok ale chce sie upewnic czy tak ma byc.
    Otwieram imageburn/create img from disc/na dysku robie folder gry i tam mi sie tworzy obraz iso ,dwa pliczki jeden 9kb image files i jeden duzy (plik obrazu dysku)
    pozniej wkladam czysta plyte i klikam odrazu na ten pliczek 9kb , otwiera sie imgburn i tam ustawiam wszystko wybieram predkosc i tu pytanie ( jaka szybkosc najlepsza ja nagrywalem na 3x),
    klikam na write i nagrywa sie jakies dobre 40min po nagraniu wychodzi plytka i zaraz sie chowa i zaczyna weryfikacje trwa to troszke krocej (cale nagranie plytki trwa okolo 1h 30min),
    po zakonczeniu wyskakuje ze wszystko ok , sprawdzam plytke w kompie co sie na nia nagralo i tu jest dziwna sprawabo sa 3 pliczki audioTS ,videoTS, system w kazdym z tych folderow cos jest tylko nie ma w pliku audoTS jest pusty (czy to nie jest wazne ze nic tam nie ma?) czy tak ma wygladac dobrze nagrana plytka?
    prosze o sugestie gdzie robie blad i czy to nie jest za dlugo to nagrywanie plytki ?, jakis opis moze co gdzie ustawic w tym programie ?
    dodam ze mam IHAS524B (przerobiona z 124B LTMAX)
    uprzedze pytanie nie mam narazie jak sprawdzic na xboxie czy te plytki dzialaja bo mam naped w naprawie
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem o tym ale upewniam sie czy wszystko ma tak wygladac jak napisalem bo nie mam teraz gdzie sprawdzic a mam ze 20 gier do przegrania
    do wtorku
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak ma byc

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  6. msx

    msx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to ok bo myslalem ze cos nie tak robie bo w tym opisie jest inaczej
    http://xboxforum.pl/iso-f31/kopiowanie-wypalonego-obrazu-iso-za-pomoca-imgburn-6565.html
     

Poleć forum