1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy tak ma być?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Absolut, Luty 9, 2012.

  1. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Wczoraj odebrałem x'a z serwisu za wgranie lt 3.0 dalem 200zł.
    Czy na takim dashu: Interfejs główny: 2.0.12611.0 rzeczywiście jest wgrany lt 3.0?
    Jak to mam sprawdzić.
    Nie mam jak wypalić płyty gdyż czekam na ihas'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Slim czy fat?

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Slim napęd liteon.
     
  5. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jedz do tego pseudo serwisu niech wgraja przerobke z dashem 14699. Ps. Cena swietna...

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli slim to wywalone pieniądze w błoto:D, nie przejdzie statusu aktualizacji, konieczna nowa przeróbka przy włączeniu gry. Dałeś to pełnego amatora przeróbek
     
  7. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale przy mnie puszczał jedną grę i działała.
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Może uruchomił starą grę. Wrzuć do napędu jakąś nową (skąd wziąć ? nie wiem, od kolegi ...) coś z 2011 roku i zobacz czy zapyta o aktualizacje.
    A no i przychylam się do opinii SerwisKonsol, że bardzo tanio wziął sobie za przerobienie.
     
  9. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Uruchomił Red Dead Redemption
    Polecicie jakąś gre którą można nagrać zwykła nagrywarka to sprawdze.
     
  10. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Fifa 12 , pes 12

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dead Island:)
     
  12. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    matko 200zł la lt ? omg ....
     
  13. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pożyczyłem od kolegi PES 11 i Dirt 2 i działają.
    Więc co mi w końcu wgrał ten gość?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ixtreme 3.0 mozliwe ze wgral;), przekonasz sie jak wlaczys cos nowszego hihi jak ci wgral;p

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  15. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jaką gre mam nagrać zeby zobaczyć?
    Czy muszą to być verbatimy?
    Bo ten dirt 2 i pes11 jest na zwykłych omegach i esperanzach.
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nagraj coś nowego z końcówki 2011, dead island, gears of war 3, metal gear solid hd collection, soul calibur 5, saints row 3, coś co jest np XGD3
     
  17. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obojętnie jakie płyty?
     
  18. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Najlepiej oryginalne :D
    ale tak, każda od Omegi, TDK, Media techo po Verbatimki - to nie zależy od marki płyty, tylko od tego co się na niej znajduje. a musi znajdować się gra z Xgd3 więc assassin's creed revelations czy batman Arkham City będzie już odpowiednia :)
    pozdro
     
  19. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem PES 12 i podczas próby zagrania wyskakuje, że wymaga aktualizacji.
    Co mam zrobić? Jechać do tego gościa?
     
  20. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Niech ten koleś najpierw da aktualizacje dasha na 14699 i dopiero później wgra LT 3.0
    Bo jeżeli on naprawdę Ci przerobił na LT3.0 i masz dasha mniejszego niż 13146 to Ci żadna nowa gra nie pójdzie.

    Bo to co on zrobił można porównać do kupienia za 6zł pustej torebki po cukrze. Niby jest a jednak nie ma.
     
  21. Absolut

    Absolut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Byłem u niego i powiedział, że musiałem tylko zrobić aktualizacje.
    Zaktualizował do 13599.
    I mówi że wszystkie najnowsze gry pójdą.

    I na razie każda idzie takie jak np.
    SoulCalibur V, Final Fantasy XII - 2

    Więc myślę że wszystko OK.
     
Wczytywanie...

Poleć forum