1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy tak nagram?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kosper, Maj 25, 2010.

  1. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    jak mam grę od kolegi (pirata) to przegrywam ją zawsze nero i wszystko dizała.

    Ale mam problem mam 2 gry od niego ale dostał napady szału . i każe mi je za 1h oddać więc to co jest na plycie skopiowałem na dysk jak z tego dysku tera wszystko wbije na płytke DVD r DL to będzie śmigać??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie! Musisz zgrać obraz płyty np w ImgBurn potem tworzysz plik dvd i nagrywasz
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
  5. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie o to chodzi IMG burnem umiem ale zawsze z PRZEGRANEJ JUZ GRY KOPIE MOŻNA ZROBIĆ NORMALNYM NERO....

    Ale czy mozna jakoś nagrać jak mam to co jest na płytce tak po prostu UTWURZ DYSK Z DANYMI I TO WBIJAM

    Chodzi o $SetupUpade, AUDIO_TS i VIDEO_TS
     
  6. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie nie i jeszcze raz nie! Jak nagrasz w ten sposób to gra na bank nie będzie działać! Jak masz wyciągnięte wszystkie pliki z iso (choć nie wiem czemu tak zrobiłeś) to musisz teraz utworzyć z tych plików iso programem Xbox Backup Creator.
     
  7. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
  8. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Musisz mieć program Xbox_Backup_Creator
    1. wkładasz płytę z grą do napędu
    2. wchodzisz w zakładkę READ
    3. Klikasz START (wybierasz miejsce i nazwę dla pliku ISO)
    4. Klikasz OK
    5. Czekasz aż się zrobi obraz

    Potem już standardowo nagrywasz Image Burn
     
  9. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Nie :p to co skopiowałeś to nie są pliki gry :p
     
  10. Adikoss

    Adikoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa
    popieram wszystko to co kolega supermegazord napisał.... Wpisz w googlach zgrywanie obrazu gry xbox 360 albo coś w tym stylu wszystko jest opisane, szukanie nie boli...
     
  11. Kosper

    Kosper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum