1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy tak usune przerobke???

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bankai, Sierpień 22, 2012.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kupilem nie przerobiona konsole,po CZASIE JA PRZEROBLEM teraz juz tego nie chce... Nie powienna miec zadnej flagi itp. Nie jest podlaczona do neta ,czy w takim razie jak nagram ten najnowszy deshbord z pendrive to ja usune???? Moj deshbord to ten z avatarami jak by ten jeden przed najnowszym.Wiec czy tak usune ?? bo chce grac na XBL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie usunie, jak chcesz usunąć przeróbkę to musisz podłączyć napęd do kompa i wgrać ofw.
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Nie usunie.sam musisz to zrobić.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jejku! to jak ja mam to sam zrobic jakis link cos moge dostac??
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    konsola slim czy fat ? najlepiej by było jakbyś wiedział jaki masz napęd
     
  7. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam BENQ dash wiem ze konczy sie na 599 i wydawalo mi sie ze jak zaktualizuje to mi cofnie przerobke u kolegi tak chyba bylo i FAT
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  9. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a na lapku to zrobie???
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ****... to mam lipe bo nie mam. Ale mojemu koledze jak podlaczyl to chyba zaktualizowalo i stracil przerobke.

    Czyli wychodzi ze musze zainwestowac jeszcze w serwis zeby mi to zrobili
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    Może da się wyjąć napęd optyczny z laptopa i tam wykorzystać złącze SATA jak jest. Ja u kolegi podpiołem 2 dysk twardy w laptopie w miejsce DVD :)
     
  14. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    DOBRA zabule 50 zl i mi zrobia ch*j z tym:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum