1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy tak wygląda mapa LOS SANTOS w GTA V ?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez SIEDZE, Listopad 17, 2011.

  1. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Nie znam się to nie bd się za bardzo wypowiadał ; )
    Ale wygląda dość prawdziwie.
     
  4. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ktoś pewnie pobawił się w fotoshop'ie. Nie ma co się napalać na wycieki.
     
  5. Fearo

    Fearo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Fearo dlaczego sądzisz ze fake ?
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Tak wygląda fake. Do tego już zdementowane
    Zajrzyj sobie w link chyba że to problem ;)
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  8. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Spojrzcie na screeny z mapy. Z jakiej konoli to przyciski? Bo ps3 chyba nie ma Y?

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  9. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mapka z Gta SA przerobiona w photoshop. Na 100 % fake !
     
  10. Fearo

    Fearo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    #up
    lol? przyciski sa z xboxa, na padzie jest X A B Y. Co nie zmienia faktu, ze i tak fake a szkoda :(
     
  11. Spyker

    Spyker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nadrat24 - nie wiem, czy wiesz, ale jest też taka konsola jak Xbox 360..
     
  12. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    No, wyglądało to dla mnie na początku dość autentycznie, ale jak już zobaczyłem ten screen z kolesiem z TBoGT to już wszystko wiadomo:)
     
  13. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    @nadrat24 Właśnie się pogrążyłeś. Nie ma to jak być zarejestrowanym na forum o XBOXie i nie wiedzieć, że istnieje taki przycisk, jak Y.
     
  14. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    I dobrze że fake, bo grafika na tym screenie jest gówniana... Wygląda jak GTA IV...
     
  15. miloszek15

    miloszek15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hah trzeba być Hardkorem lub mieć 7 lat :D
     
  16. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Troll?

    Fake jak ****.
     
  17. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    fake nie fake, apetyt robi :)
     
  18. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    nie ma co sobie zawracać głowy doniesieniami plotkami, trzeba czekać na info od R*
     
  19. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Fake czy nie fake, raz na tydzień musimy sie napawać jakimś porytym newsem o GTA V, norma aż do premiery :p
     
  20. Lusus

    Lusus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    361
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To juz ta jest bardziej realna:

    [​IMG]
     
  21. AlexX 0ne

    AlexX 0ne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Lubuskie
    UP: Te zamglone tereny to pewnie DLC. :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum