1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy taki kabel nada się do połączenia przez internet?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ShAdOw95, Maj 2, 2013.

  1. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Witam. Czy taki kabel KABEL SIECIOWY UTP RJ45 LAN ETHERNET kolory (3189403697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wystarczy w zupełności by połączyć XBox 360 z routerem (tzw. lan) bez żadnych filtrów ani niczego? I jeszcze jedno pytanko od razu czy wymagany jest dysk do połączenia live? :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Tak wystarczy taki kabel.dysk nie jest wymagany do live.
     
  4. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    A jak z demkami i marketplace mozna sciagac demka na pena czy nie za bardzo?
     
  5. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak sformatujesz w konsoli pena jako pamiec podreczna to mozesz sciagac na pena
     
  6. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Ale przez xbox live? 0.o
     
  7. Mateo65

    Mateo65 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak i ten kabel wystarczy i wszystko ogólnie robi się przez xbox live a pro po aukcji 1zl to smieszna cena ale do konsoli sa dodawane takie kable szczególnie jak kupisz w media markt to masz w pudełku kabel ethernet 10m
     
  8. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    Ja mam falcona uzywanego wiec kabla nie dostalem :) Ok zamawiam dzisiaj
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a nie masz w okolicy sklepu ze musisz kabel z allegro zamawiac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum