1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy taki kabel zadziała ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez opeael2, Czerwiec 13, 2011.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    witam

    mam pytanie

    mam konsole w wersji slim i tv samsung który nie ma hdmi ale ma wejscie component

    czy taki kabel zadziala ??

    High Q kabel HDMI AV HDTV 1,5m GOLD 1,3b przewod (1643018831) - Aukcje internetowe Allegro

    ewentualnie czy sa jakieś inne zeby puścić obraz hdmi i podlączyć pod component??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    Weź component przez wyjście A/V. Umożliwia przenoszenie obrazu wysokiej rozdzielczości HDTV. Ja w fat mam taki kabel i jest przełącznik na nim do wyboru TV czy HDTV. Dźwięk analogowy jest i optyk cyfrowy 5.1. Chyba że nie masz tego kabla w zestawie. A czy ten kabel z allegro będzie działać to nie jestem zbyt pewny lecz HDMI jest cyfrowy a component to analog.
     
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    skoro zmontowali to działac będzie ale jak kupisz konwerter sygnału. ale jest to nie opłacalna sprawa. kup AV->component (najlepiej oryginał).
     
  5. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    jak coś to mam taki na zbyciu po elitce jutro od rana do 20 mozemy pogadac bo teraz to w robocie siedze napisz pw odrazu jak ustawic numer gg w profilu
     
Wczytywanie...

Poleć forum