1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy taki obraz jest OK ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez p4shok, Lipiec 5, 2010.

  1. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Witam. Przepraszam z góry za takie noobowskie pytanie, a mianowicie. mam taki realase gry: Naughty.Bear.XBOX360-COMPLEX
    sprawdzam abgx360 i oto taki log:

    http://img231.imageshack.us/img231/2198/beztytuueq.png

    Moje pytanie czy taki obraz bez problemu będzie odpalał na iXtreme LT ?

    ###edit

    Jeszcze co do pojęć, możecie mi wyjaśnić co to jest StealthPatch i SplitVid ?:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    tak
     
  4. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Jeszcze co do pojęć, możecie mi wyjaśnić co to jest StealthPatch i SplitVid oraz Wave ?

    Z tym wave to wiem tyle że czasem jest potrzeba patch'owania gry np z Wave4 na Wave3 ale w jakim celu ? Czy każda wersja iXtreme obsługuje inne Wave'y ? W jakim celu pat****e się w dół z Wave4 np na Wave3 bądź 2 ? Chyba za bardzo nie namieszałem :p ?

    / Dodajcie do wyjątków słowo 'patch uje' :)
     
  5. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
  6. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Odświerza się minimum po 24H.
    Raport.
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Z wave wyższego paczujesz na niższy bo ixtreme nie odpali ci gry. Np na iXtreme 1.5 to musisz paczować na wav2 żeby odpalić grę, Przy iXtreme LT 1.1 i 1.6 Non Stealth nie potrzeba wcale pachować gier.

    Wave jest to po prostu rozmiar partycji video w obrazie gry.
     
  8. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    Stealth Patch umozliwia granie po sieci, chociaz nie wierze w tego dzialanie bo ludzie mowia ze jak na orginalce graja to bany lecą
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Spam.
    Raport.

    Co do pytania to pat****e dlatego zeby na starszych iXtreme odpalic nowsze gry, gdyz np. iXtreme 1.5 odpala tylko wave 1,2.
     
  10. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Czyli mając przeróbkę iX LT nie potrzeba paczować a jedynie sprawdzić obraz w abgx360 ? Z tego co zrozumiałem iX LT odpala każdy wave ?
     
  11. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Tak,tak. Na LT nie trzeba pachować nic.
     
  12. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Obraz odpali , ale jeżeli chcesz grać przez ten czas jaki masz przed banem(nie pytaj ile ja cały czas korzystam) to musisz mieć SSv2 w obrazie , a ten ma SSv1 , obraz jak najbardziej odpali bez zarzutu , ale na live nie będzie na tę chwilę bezpieczny , z SSv2 na tę chwilę można w 100% grać bezpiecznie na tę chwilę w której to piszę...
     
  13. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    @aerO^
    Na live nie będę grał w ogóle. A bana i tak i tak dostaniesz :p z tego co wyczytałem na forum. Wole nie ryzykować, ewentualne update wszystko offline.

    Jeszcze takie pytanko. Widzę że dużo ludzi ma w sygnaturach MyGamerCard bądź coś podobnego. Żeby takie coś było aktualizowane na stronie to konsola musi być online ? Bo innej drogi raczej nie widzę.

    Mając konto Live Silver te Gemer Score będą się aktualizowały ? Mając Silver nie można grać na multi więc ban raczej nie grozi ?
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak musi byc polaczenie z internetem. Bana dostajesz za przerobiony naped, wiec nie wazne czy masz silver czy gold i tak jest ryzyko bana. Nawet gdybys gral na oryginalach na przerobionym napedzie to i tak bedzie ban.
    Majac silver aktualizuja sie gs.
     
  15. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Jeszcze mam pytanko dotyczące głośników. Posiadam zestaw Genius 5100 5.1. Do komputera mam podłączone 3xJack <> 6xRCA (po 2 na kanał [FR, FL, RR, RL, SUB, CEN]) . Posiadam jeszcze 2 wejścia RCA [L, R]. NA głośnikach mogę sobie zmieniać między trybem 5.1 a aux 2.0.
    [​IMG]

    I tu moje pytanie, czy jest kabel co umożliwi mi podłączenie konsoli do tych dwóch wejść ? Głośniki nie posiadają wejścia optycznego więc 5.1 nie uzyskam ale 2.0 raczej tak ? I czy w zestawie konsoli od razu jest taki kabel (jeżeli jest to możliwe do podłączenia)

    Pozdrawiam
     
  16. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
  17. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie ? Nie wierze
     
  18. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dokupujesz odzielnie
     
  19. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Chociaż pokaż jak ten kabel wygląda bądź podaj nazwę :)
     
  20. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie czytałem co piszecie wyżej, ale domyślam się, że chodzi o to: KLIK Trafiłem? :DD
     
  21. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Niestety nie trafiłeś. Mają być chinch'e męskie nie żeńskie.

    Bardziej coś takiego
    http://www.allegro.pl/item1101256283_kabel_xbox_360_composite_av_microsoft_oryginalny.html
    bądź
    http://www.allegro.pl/item1100525908_kabel_vga_xbox_360_gold_plated.html
    ale nie wiem czy by to działało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum