1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy tego iHAS'a warto brać?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fen1x, Styczeń 2, 2013.

  1. fen1x

    fen1x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    Witam, znalazłem iHAS'a chyba w dobrej cenie. Sklep internetowy NET-S Gdynia iHAS124-04-D DVD-REC LITEON iHAS124 SATA CZARNY BULK Tak się składa że jest jak załatwić go z Gdańska przy odbiorze osobistym przez co cena wyniesie koło 75 zł. Opłaca się go brać? Jak później z jego przerobieniem, takie same motki jak z napędem do X'a? Jest też narzędzie do iHAS'a i innych Lite'onów http://xboxforum.pl/oprogramowanie-13/c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-a-154542/ - pociągnie tego iHAS'a bez flashowania czy nie? Może mojego LiteOna przy okazji też pociągnie (LH 20A1S ATA)?

    P.S.
    nie powinien byc -19 a nie -04? czy to nie ma roznicy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nr nie gra roli a stara nagrywarkę sam możesz sprawdzić nowym programem cy obsługuje twój model
     
  4. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Poszukaj lepiej z rewizją B. Dołóż te 5 zł. Więcej spalisz płyt z tym C4E’s BurnerMAX Payload Tool v0.15 niż nagrasz bo podobno tylko na verbatimach nagrywają.
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @fen1x:
    Ten iHAS który podałeś to rewizja D - niekompatybilny z Burner MAX firmware.
    Możesz użyć Burner MAX Payload, ale będziesz musiał to aktywować za każdym razem przed nagraniem płyty.

    Co do LH-20A1S, korzysta to z chipsetu MTK, więc jest możliwe, że Payload zadziała, ale pewność będziesz mieć dopiero jak spróbujesz.
     
  6. fen1x

    fen1x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    Ale to tak jak kolega wyżel mówił nie będzie działał ten Burner Max Payload? Chcę nagrywać na Verbatimkach, trochę szkoda jakby miało płyty psuć :<

    Kupię*dziś płytę i spróbuję :>
     
Wczytywanie...

Poleć forum