1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ten dysk bedzię pasował do slima ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maciekcfc, Listopad 10, 2011.

  1. maciekcfc

    maciekcfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Link do dysku niżej. Czy bedzie pasował do slima 4gb ?
    WD Velociraptor 150GB/16MBcache/SATA-II (1926397534) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musi być WD z serii Scorpio.
     
  4. maciekcfc

    maciekcfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale czytałem że velociraptory też mogą być. Niech ktoś jeszcze sie wypowie czy bedzie pasował z gory dzięki
     
  5. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko i wyłącznie z serii Scorpio.
     
  6. maciekcfc

    maciekcfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. domingta

    domingta Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. maciekcfc

    maciekcfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A mam jeszcze jedno pytanie jak kupie np dysk 160gb to czy xbox bedzie go widział jako 160 cz 120 gb ??
     
  9. pepesza

    pepesza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    chyba normalnie jako 160gb, u mnie tak widzi
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Z konsola dzialac bedzie kazdy wd bevs/bevt/bekt/bejt niezaleznie czy scorpio czy inny. A konsola widzi pojemnosci 20/60/120/250/320gb wiec dysk 160gb zobaczy jakl 120gb

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum