1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ten kabel będzie działać do podłączenia X360 z Monitorem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zaborov1, Grudzień 2, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Zaborov1

    Zaborov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    bk414a KABEL z FULL HD HDMI na VGA 1,5m GOLD (2804811802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Jak w temacie , wbił bym wejście hdmi w xboxa a wyjscie vga do monitora czy by to chodziło ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  4. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Będzie ale nie będziesz miał dzwieku
     
  5. Zaborov1

    Zaborov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    A jak kupię Kabel VGA to jakość będzie podobna do tego kabla?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    co wy za głupoty gadacie...taki kabel nie działa i nie ma prawa działać....sprzedający złodziej
     
  7. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: Czy ten kabel będzie działać do podłączenia X360 z Monitorem

    wg. mnie powinien działać tylko bez głosu, ale najlepiej kupić przejściówkę :d

    ZaTapatalkOwane z Samsung Galaxy Y
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: Czy ten kabel będzie działać do podłączenia X360 z Monitorem

    Hdmi na vga? Nie ma takiej mozliwosci...hdmi to cyfrowy przesyl..


    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: Czy ten kabel będzie działać do podłączenia X360 z Monitorem

    Takim owszem...

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum