1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ten kabel będzie odpowiedni do mojego XBOX-a i monitora?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mikołaj Opic, Lipiec 6, 2014.

  1. Mikołaj Opic

    Mikołaj Opic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Oczywiście że będzie działać, możesz ten kabel zamówić

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Mikołaj Opic

    Mikołaj Opic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
    Czyli pasuje pod ten monitor?
    Pytam się bo wole się upewnić :)
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No skoro mówisz że masz wejście DVI:

    [​IMG]

    to będzie pasował ;)
     
    1 osoba to lubi.
  6. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1088
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Tak ten kabel jak najbardziej zadziała, o ile w konsoli masz HDMi ;-p
     
  7. Mikołaj Opic

    Mikołaj Opic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warsaw, Poland, Poland
  8. Dav.e

    Dav.e Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2014
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Cieńko to widzę, Ponieważ HDMI to sygnał cyfrowy a DVi to analog , czyli jedynie konwenter obrazu w tym wypadku
     
  9. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Od kiedy dvi to analog?

    Wysłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    DVI to także sygnał cyfrowy.


    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4


    orso // Edytowałem z oczywistej przyczyny :):)
     
  11. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1088
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia

Wczytywanie...

Poleć forum