1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ten napęd nadaje sie do przeróbki na lt+

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez grinderxxx, Listopad 28, 2010.

  1. grinderxxx

    grinderxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    posiadam konsole z lipca 2008 roku, wczesniej był tam napęd liteon ale zrobiony był spoof na samsunga. Jest wgrana przeróbka ixtreme 1.5.
    Chciałbym kupić nowy napęd do tej konsoli i wgrac firmware LT+.
    Proszę powiedzieć czy taki napęd bedzie pasował do mojej konsoli i czy da radę go przerobić na LT+ tak abym mógł pograc w nowe gry tj. NFS, AC Brotherhood, FABLE.
    Oto link do aukcji z napędem, który chciałbym kupić. Prosze o informację pozdrawiam

    NAPĘD LITEON DO XBOX360 FABRYCZNIE NOWY/OD RĘKI (1334498010) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak ten napęd będzie dobry. z resztą każdy liteon będzie dobry bo każdy liteon jest taki sam jako hardware różnica tkwi tylko w firmware.
     
  4. grinderxxx

    grinderxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    temat do zamknięcia Dziękuję
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to że mozna wgrać ten sam FW i bedzie chodzić to nie znaczy że jest taki sam

    moze wyjasnisz dlaczego jest wypuszczany iXtreme
    dla każdego z napedów liteona osobno ? ,a nie ma jednego FW iX do wszystkich ?
     
  6. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    napisałem że każdy liteon jest takim sam jako sprzęt a nie że każdy firmware jest taki sam. czytaj ze zrozumieniem. do każdego liteona możesz wgrać firmware jaki chcesz dla liteonów ale wiadomo że wgrywa się wersję taką jaką się miało w napędzie macierzystym.
     
  7. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    wiem ze to nie odpowiednie miejsce ale nie moge zaczac nowego tematu
    mam problem z moim xboxem 360 naped ciagle sie otwiera jak go zamkne to i tak sie otworzy sam
    a jak wylacze konsole to po wylaczeniu i tak sie otworzy\pomocy
     
Wczytywanie...

Poleć forum